Skip to main content

LA DELEGACIÓ DE LA CAMBRA A UN CLIC


Maria Rius, delegada de la Cambra de Comerç de Terrassa a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès

La Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa, amb 135 anys d’història, va inaugurar el 5 de setembre del 2008 la delegació de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès, una estratègia de proximitat i representació en el territori que, en aquell moment, era d’unes 13.000 empreses, un 40% de la demarcació.

Però, com qualsevol empresa que necessita actualitzar-se, en un moment en què la comunicació ha de ser ràpida, fàcil i àmplia, i és un símbol d’eficiència comunicativa, la digitalització s’ha convertit en un element imprescindible. Així doncs, per no quedar enrere i poder arribar al màxim d’empreses de les tres poblacions, la delegació de la Cambra estrena web pròpia.

Des de la nova web, fruit de la bona feina feta per l’equip professional de la Cambra, a qui manifesto el meu agraïment, podeu posar-vos al dia de tota l’actualitat que fa referència a la zona i us podem ajudar a fer tràmits online, d’internacionalització, gestió empresarial, digitalització, innovació del comerç, emprenedoria, sostenibilitat… També us informem de l’agenda d’esdeveniments, cursos, seminaris, webinars, xerrades, etcètera, de la Cambra i, per descomptat, us posem en contacte amb la delegada. Tot en un clic; és a dir, ràpid, fàcil i ampli.

Com a delegada de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat, estic a la vostra disposició per escoltar les vostres inquietuds i idees, i oferir-vos les eines que des de la Cambra tenim a l’abast per afavorir un empresariat amb futur. La digitalització és una eina imprescindible avui dia, per a un bon desenvolupament de tota empresa o comerç.

I com que jo soc de les que m’agrada molt el tracte de tu a tu, també estic a punt per visitar-vos, sempre que ho vulgueu, posar-nos cara, malgrat les mascaretes, i fer una encaixada de mans. Segur que trobarem punts per compartir, col·laborar i aprendre junts com progressar cap a un teixit socioeconòmic amb futur.

Close Menu