Skip to main content

Cambra Certifica

Certifica’t amb auditors experimentats.
Cambra Certifica és una entitat independent i imparcial amb reconeixement de les seves certificacions a nivell nacional i internacional.

Certificació i Confiança Cambra (Cambra Certifica) està acreditada per la Entidad Nacional de Acreditación (ENAC) i el seu objectiu principal és el d’ajudar a les empreses a ser més competitives, al mateix temps que contribueix a generar confiança al mercat i en el compliment legal. Els nostres auditors experimentats ofereixen una actuació personalitzada segons el tipus d’empresa, agilitzant els processos gràcies al seu coneixement empresarial.

Certificació i Confiança Cambra

El nostre àmbit d’actuació abasta des de les certificacions de qualitat i mediambiental, fins als projectes R+D+i, seguretat, salut i altres àrees com la capacitació o la responsabilitat social.

Certificat de Qualitat

T’ajudem a millorar la satisfacció dels teus clients a partir de la certificació de la ISO 9001. Més de 750.000 organitzacions de 161 països la utilitzen, una norma internacional que especifica els requisits pels Sistemes de Gestió de Qualitat.

Certificació Ambiental

La ISO 14001 et permet tenir un comportament ambiental responsable i Cambra Certifica et facilitarà la prevenció de l’impacte ambiental de la teva empresa. Ens adaptem a qualsevol empresa que vulgui realitzar activitats sostenibles, independentment de la seva grandària o del sector al que pertany.

Certificació de Seguretat y Salut

Un Sistema de Gestió de la Prevenció de Riscos Laborals és l’eina idònia per reduir el risc potencial d’accidents, garantir el compliment de les lleis i fomentar els entorns de treball segurs i saludables. A través de la ISO 45001 (antiga OHSAS 18001) podràs reduir la sinistralitat laboral i augmentar la productivitat.

Certificació de projectes R+D+i

Als mercats competitius i globalitzats actuals, el futur de les empreses depèn de la innovació. Si la recerca i la innovació és el teu model de desenvolupament empresarial, pots beneficiar-te dels incentius fiscals que l’Administració Pública disposa per a inversions realitzades en activitats d’R+D+i en innovació tecnològica.

Contacta amb Carles J. Giner: assessorament@cambraterrassa.org

Close Menu