Comerç

Optimitza el teu comerç per vendre més.
Des de la Cambra t’assessorem en la millora de la teva empresa, amb l’objectiu d’optimitzar-la de forma integral per trobar el camí per vendre més i oferir un millor servei.

Programa de Suport al Comerç 2020. Diagnòstic d'innovació comercial.

Amb l’assessorament de la Cambra de Terrassa, en el marc del Programa de Suport al Comerç, pots disposar d’una anàlisi en profunditat dels diferents aspectes del teu comerç, per tal d’identificar els punts forts i febles del negoci i elaborar un informe gratuït amb recomanacions que potenciïn la competitivitat de l’empresa. És un programa subvencionat al 100% pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat a través del Plan Integral de Apoyo al Comercio Minorista, i pels fons europeus FEDER, gestionats per les Cambres de Comerç.

Contacta’ns i t’informarem sobre com participar en el programa Diagnòstic d’innovació comercial 2020: Antoni Munuera amunuera@cambraterrassa.org / Elisenda Moncada: emoncada@cambraterrassa.org

Descarrega’t la convocatòria!                 Per a més informació, accedeix a la seu electrònica

Què oferim?

Realitzem una anàlisi en profunditat dels diferents aspectes del teu comerç, per tal d’identificar els punts forts i febles del negoci i poder-ne elaborar un informe gratuït amb recomanacions que potenciïn la competitivitat de la teva empresa.

Cost: 

Tots els serveis que es sol·licitin abans del 20 de novembre d’enguany són totalment gratuïts per a l’empresa. Subvencionats al 100% pel fons FEDER i pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme mitjançant el Programa de Comerç Minorista 2020.
Què analitzem? 
  • Les característiques generals del teu comerç.
  • L’entorn comercial i els factors d’atractivitat comercial.
  • La distribució dels diferents elements a l’interior del local comercial.
  • L’aspecte exterior de l’establiment.
  • La cultura innovadora del comerç.
  • L’estratègia comercial.
  • Recomanacions per aplicar eines de digitalització per adaptar-se a les necessitats actuals i futures i potenciar la venda online com a canal de venda complementari.

Servei d'Obrir la teva botiga online en 24 hores

D’altra banda, també t’oferim el nou servei de la Cambra per OBRIR LA TEVA BOTIGA ONLINE EN 24 HORES. Des del primer moment, tindràs el teu catàleg de productes online, podràs acceptar comandes a domicili (gestionant els enviaments pels teus propis mitjans o a través de l’agència de transports que prefereixis) o bé, que la recollida es realitzi al teu local. També podràs gestionar l’estat de les comandes i estoc i els cobraments automatitzats amb targeta de crèdit o dèbit, Paypal, TPV on line o per transferència bancària.

Més informació sobre el servei d'obrir la teva botiga online en 24 hores

Contacta amb:

Antoni Munuera amunuera@cambraterrassa.org / Elisenda Moncada: emoncada@cambraterrassa.org