Comerç

Optimitza el teu comerç per vendre més.
Des de la Cambra t’assessorem en la millora de la teva empresa, amb l’objectiu d’optimitzar-la de forma integral per trobar el camí per vendre més i oferir un millor servei.

Amb l’assessorament de la Cambra de Terrassa, en el marc del Programa de Suport al Comerç, pots disposar d’una anàlisi en profunditat dels diferents aspectes del teu comerç, per tal d’identificar els punts forts i febles del negoci i elaborar un informe gratuït amb recomanacions que potenciïn la competitivitat de l’empresa.

Si ho desitges, també podem oferir-te un assessorament adaptat a les necessitats de la teva empresa en el qual analitzem els elements principals per facilitar l’optimització del negoci:

  • Característiques generals del comerç.
  • Entorn comercial i factors d’atractivitat comercial.
  • La cultura innovadora del comerç.
  • La facturació i la rendibilitat per a cada gamma de productes.
  • L’estratègia comercial.
  • Les accions prioritàries per aplicar la innovació en el comerç.

D’altra banda, també t’oferim el nou servei de la Cambra per obrir la teva botiga on-line en 24 hores. Des del primer moment, tindràs el teu catàleg de productes online, podràs acceptar comandes a domicili (gestionant els enviaments pels teus propis mitjans o a través de l’agència de transports que prefereixis) o bé, que la recollida es realitzi al teu local amb cita prèvia. També podràs gestionar l’estat de les comandes i estoc i els cobraments automatitzats amb targeta de crèdit o dèbit, Paypal, TPV on line o per transferència bancària. Contacta amb nosaltres i t’informarem de les condicions i els passos a seguir.

Contacta amb:

Antoni Munuera amunuera@cambraterrassa.org / Elisenda Moncada: emoncada@cambraterrassa.org