Garantia Juvenil

Compromís amb l’ocupació juvenil.
Vols incorporar joves a la teva empresa? Adhereix-te al programa i t’ajudem en el procés de selecció. El programa de Garantia Juvenil et permet accedir a personal jove qualificat i a un procés de selecció de confiança de qualitat i a ajudes econòmiques per a la contractació. Descobreix els avantatges d’adherir-te al programa de Garantia Juvenil.

T'ajudem a formar a futurs treballadors a la teva empresa

Vols incorporar joves qualificats a la teva empresa i, a més, comptar amb incentius econòmics? A través de Garantia Juvenil, el programa d’ocupació jove de la Cambra de Terrassa, podràs beneficiar-te d’incentius en la contractació de joves.

Suma’t a la borsa de treball del programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Terrassa i t’ajudarem en el procés de selecció. Sense cost ni compromís.

Envia’ns el document adjunt amb tota la informació a pice@cambraterrassa.org i et farem arribar els currículums dels joves que més s’adapten al perfil que estàs buscant; disposaràs, a més, del segell d’empresa compromesa amb l’ocupació juvenil de qualitat.

Ajuda als joves en les seves primeres experiències laborals

A través del programa de Garantia Juvenil, a la Cambra de Terrassa acompanyem als joves en el procés de trobar feina. Adhereix-te al programa i ajuda als joves en les seves primeres experiències laborals.

Més información del Programa Garantia Juvenil per a empreses.

Tens entre 16 i 29 anys i vols més informació del programa?

Participa, forma’t i troba la teva feina!

Més información del Programa Garantia Juvenil per a joves.

Logo Programa Garantia Juvenil de Cambra Terrassa

Contacta amb Formació:
formacio@cambraterrassa.org
93 733 98 31 / 93 733 98 32