Skip to main content

Garantia Juvenil

Compromís amb l’ocupació juvenil.
Vols incorporar joves a la teva empresa? Adhereix-te al programa i t’ajudem en el procés de selecció. El programa de Garantia Juvenil et permet accedir a personal jove qualificat i a un procés de selecció de confiança de qualitat i a ajudes econòmiques per a la contractació. Descobreix els avantatges d’adherir-te al programa de Garantia Juvenil.

El programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Terrassa

El Programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Terrassa forma part del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) que s’integra en el conjunt d’accions del Sistema de Garantia Juvenil promogut pel Ministeri de Treball i Seguretat Social i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Més informació del Programa PICE.

Més informació del Programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Terrassa.

T'ajudem a formar a futurs treballadors a la teva empresa

Vols incorporar joves qualificats a la teva empresa i, a més, comptar amb incentius econòmics? A través de Garantia Juvenil, el programa d’ocupació jove de la Cambra de Terrassa, podràs beneficiar-te d’incentius en la contractació de joves.

Suma’t a la borsa de treball del programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Terrassa i t’ajudarem en el procés de selecció. Sense cost ni compromís.

Envia’ns el document adjunt amb tota la informació a pice@cambraterrassa.org i et farem arribar els currículums dels joves que més s’adapten al perfil que estàs buscant; disposaràs, a més, del segell d’empresa compromesa amb l’ocupació juvenil de qualitat.

Ajuda als joves en les seves primeres experiències laborals

A través del programa de Garantia Juvenil, a la Cambra de Terrassa acompanyem als joves en el procés de trobar feina. Adhereix-te al programa i ajuda als joves en les seves primeres experiències laborals.

Més informació del Programa Garantia Juvenil per a empreses.

Tens entre 16 i 29 anys i vols més informació del programa?

Participa, forma’t i troba la teva feina!

Més informació del Programa Garantia Juvenil per a joves.

Contacta amb Formació:
pice@cambraterrassa.org
93 733 98 33

Close Menu