Skip to main content

Som INternacionals

Tot el que necessita l’empresa per exportar amb èxit
Programa de formació internacional que integra i prepara tots els professionals de l’empresa per internacionalitzar-se.

L’èxit en la internacionalització està directament relacionat amb totes les àrees que integren els equips de l’empresa

T’oferim un programa integral que implica i prepara les diferents àrees de l’empresa en les matèries que formen part de la disciplina de comerç internacional: compres, logística, màrqueting, finances, etc.

Fins i tot, a les empreses amb vocació internacional oferim una anàlisi de competències professionals en internacionalització i un pla de formació en comerç internacional adaptat a les seves necessitats.

Incorporem les eines digitals més innovadores

El projecte integral Som INternacionals treballa competències tècniques dels professionals vers la internacionalització, que inclou estratègia empresarial internacional, negociació, contractació internacional, gestió documental, logística i transport, gestió duanera, gestió econòmica i de costos internacionals, etc. Així mateix, tracta competències transversals rellevants: habilitats comercials, lideratge, idiomes, treball i gestió d’equips, comunicació, autogestió personal o competències digitals, entre d’altres.

A més a més, el servei de formació internacional incorpora les eines digitals més innovadores per capacitar els equips i avaluar els processos interns. 

#SomINternacionals

#SomIN

Contacta amb Som INternacionals:
formacio@cambraterrassa.org
93 733 98 33

Close Menu