Subvencions i fiscalitat R+D+iT

Garantim la continuïtat de les teves inversions.
El nostre servei d'assessorament en subvencions i incentius fiscals et permetrà aprofitar al màxim les ajudes públiques destinades a les empreses que inverteixen en R+D+iT.

En l’actualitat, la inversió en R+D+iT és fonamental per a l’èxit de moltes empreses. El rendiment d’aquestes inversions repercuteixen en el producte final, però també permet a la teva empresa beneficiar-se dels incentius que permeten reduir els riscos i donen viabilitat al projecte. A la Cambra et facilitarem l’accés a aquestes subvencions, que farà més rendible la teva aposta per l’R+D+iT.

Servei d’assessorament en subvencions i incentius fiscals per a l’R+D+iT

Posem a la teva disposició el servei d’assessorament, de la mà de consultors reconeguts i amb una extensa experiència que, a més, tracten cada cas en profunditat des d’un enfocament personalitzat. Aquest plantejament et permetrà esbrinar fàcilment quins projectes tenen més possibilitats de beneficiar-se de les deduccions fiscals del programa públic i optar a elles de la manera més senzilla.

El servei d’assessorament de la Cambra cobreix totes les necessitats del procés: des de l’estudi i la selecció dels projectes òptims per rebre la subvenció, a la redacció i preparació de la documentació necessària o el seguiment de l’expedient. Fins i tot, l’acompanyament en les inspeccions oficials.

Com a membre de la Xarxa PIDI (servei públic de Punt d’Informació R+D+i), la Cambra de Terrassa té accés a informació sobre les diferents fonts de finançament de la R+D+iT i al mapa de subvencions del CDTI (Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial).

Contacta amb Carles J. Giner: assessorament@cambraterrassa.org

Subvencions vigents destacades

Ajudes a projectes singulars d’instal·lacions de biogàs, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.renovables tèrmiques 15/09/2022 
Convocatòria per subvencionar projectes a projectes singulars d’instal·lacions de biogàs, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.renovables tèrmiques
Més informació

 

Programes d’incentius a projectes de xarxes de calor i fred que utilitzin fonts d’energia renovable, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resilièncias 15/09/2022 
Convocatòria per subvencionar projectes a projectes de xarxes de calor i fred que utilitzin fonts d’energia renovable, a través de dos Programes d’Incentius.
Més informació

 

Ajuts a les energies renovables tèrmiques. 15/09/2022 
Convocatòria d’ajuts a les energies renovables tèrmiques en diferents sectors de l’economia.
Més informació

 

Millora de la competitivitat de les Pimes en la Indústria 4.0 – 18/07/2022 
Convocatòria de la Generalitat de Catalunya per subvencionar projectes de transformació digital i incorporació de tecnologies d’indústria 4.0.
Més informació