Subvencions i fiscalitat R+D+iT

Garantim la continuïtat de les teves inversions.
El nostre servei d'assessorament en subvencions i incentius fiscals et permetrà aprofitar al màxim les ajudes públiques destinades a les empreses que inverteixen en R+D+iT.

En l’actualitat, la inversió en R+D+iT és fonamental per a l’èxit de moltes empreses. El rendiment d’aquestes inversions repercuteixen en el producte final, però també permet a la teva empresa beneficiar-se dels incentius que permeten reduir els riscos i donen viabilitat al projecte. A la Cambra et facilitarem l’accés a aquestes subvencions, que farà més rendible la teva aposta per l’R+D+iT.

Servei d’assessorament en subvencions i incentius fiscals per a l’R+D+iT

Posem a la teva disposició el servei d’assessorament, de la mà de consultors reconeguts i amb una extensa experiència que, a més, tracten cada cas en profunditat des d’un enfocament personalitzat. Aquest plantejament et permetrà esbrinar fàcilment quins projectes tenen més possibilitats de beneficiar-se de les deduccions fiscals del programa públic i optar a elles de la manera més senzilla.

El servei d’assessorament de la Cambra cobreix totes les necessitats del procés: des de l’estudi i la selecció dels projectes òptims per rebre la subvenció, a la redacció i preparació de la documentació necessària o el seguiment de l’expedient. Fins i tot, l’acompanyament en les inspeccions oficials.

Com a membre de la Xarxa PIDI (servei públic de Punt d’Informació R+D+i), la Cambra de Terrassa té accés a informació sobre les diferents fonts de finançament de la R+D+iT i al mapa de subvencions del CDTI (Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial).

Tens qualsevol consulta? Contacta'ns!

Subvencions vigents destacades

Bonificacions a l’impost de l’IAE 27/01/2023
Més informació

Convocatòria Ajuts per a projectes de prevenció, preparació per la reutilització i reciclatge de residus industrials.  27/01/2023
Més informació

Convocatòria Ajuts pel Foment de l’economia Circular.  27/01/2023
Inversions per el foment en l’economía circular.
Més informació

Convocatòria de la línia de subvencions per a projectes d’inversions productives que millorin la competitivitat, l’impacte en el grau de sostenibilitat ambiental i la digitalització en empreses industrials.  27/01/2023
El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya ha convocat la línia de subvencions per a projectes d’inversions productives que millorin la competitivitat, l’impacte en el grau de sostenibilitat ambiental i la digitalització en empreses industrials.
Més informació

Convocatòria de la subvenció de suport a projectes de reindustrialització a Catalunya per 2023.   27/01/2023
El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya ha publicat la convocatòria per a la concessió de subvencions de suport a projectes de reindustrialització a Catalunya per 2023.
Més informació

CE IMPLEMENTA – SUBVENCIONS PER IMPULSAR LES COMUNITATS ENERGÈTIQUES  15/11/2022 
Convocatòria d’ajut que, d’acord amb els àmbits i tecnologies que vas indicar quan et vas inscriure al Servei d’Alertes Next Generation.
Més informació

Programes d’incentius a projectes de xarxes de calor i fred que utilitzin fonts d’energia renovable, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resilièncias 15/09/2022 
Convocatòria per subvencionar projectes a projectes de xarxes de calor i fred que utilitzin fonts d’energia renovable, a través de dos Programes d’Incentius.
Més informació

Ajuts a les energies renovables tèrmiques. 15/09/2022 
Convocatòria d’ajuts a les energies renovables tèrmiques en diferents sectors de l’economia.
Més informació

Millora de la competitivitat de les Pimes en la Indústria 4.0 – 18/07/2022 
Convocatòria de la Generalitat de Catalunya per subvencionar projectes de transformació digital i incorporació de tecnologies d’indústria 4.0.
Més informació

Per qualsevol consulta, envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte

  Nom de l'entitat / emprenedor (*)

  CIF / DNI (*)

  Tipus d'entitat (*)

  Comunitat Autònoma (*)

  Província (*)

  Ciutat (*)

  Codi postal (*)

  Adreça (*)

  Telèfon (*)

  Correu electrònic (*)

  Persona de contacte (*)

  Consulta (*)

  Política de privacidad

  Los datos de carácter personal aportados en el presente formulario, para recibir información sobre ayudas y subvenciones para proyectos de innovación y/o medio ambientales como parte del asesoramiento del Punto de PIDI del CDTI, serán tratados por Cámara de Comercio, Industria y Servicios de Terrassa (Calle Blasco de Garay, 29-49 – 08224 Terrassa) en régimen de corresponsabilidad, siendo este tratamiento de datos necesario para el asesoramiento sobre la subvención más adecuada.

  La finalidad de este tratamiento es posibilitar la ejecución, desarrollo, seguimiento, gestión y control del asesoramiento, así como informarle del desarrollo y actividades realizadas en el marco de este.

  La Cámara deberá comunicar sus datos a las entidades públicas convocantes de las subvenciones u otros organismos públicos intervinientes con fines estadísticos.

  Sus datos serán conservados por un plazo de 1 año tras la consulta con la finalidad de atender posibles responsabilidades derivadas de su participación en el mismo, salvo que fueran aplicables otros plazos. La Cámara podrá en base a su interés legítimo, verificar la información suministrada mediante, por ejemplo, la consulta de registros públicos.

  Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, supresión, portabilidad, limitación u oposición, escribiendo a protecciodades@cambraterrassa.org. Deberá incluir una copia de su documento de identidad o documento oficial análogo que le identifique. Si lo considera oportuno, puede presentar una reclamación ante la Agencia Española de Protección de Datos.

  Red PIDI | www.redpidi.es
  Ningún proyecto innovador sin ayuda.