Skip to main content

Tràmits internacionals

T’orientem amb els tràmits per a l’exportació.
A la Cambra de Comerç de Terrassa disposem dels mitjans necessaris per gestionar i tramitar de forma eficaç tots els documents necessaris a l’hora de fer exportacions amb la teva empresa.

Certificats d'origen

Posem a la teva disposició la possibilitat de fer les sol·licituds dels certificats d’origen i d’altres documents d’exportació en diversos formats.

Més informació Certificats d’Origen.

Gestió duanera

La Cambra t’ofereix sessions de consultoria per conèixer i analitzar els criteris que estableixen les normes d’origen.

Més informació Gestió Duanera.

Legalització de documents comercials

Realitzem la legalització de documents comercials, el reconeixement de signatures per a empreses de la nostra demarcació, imprescindible per a la realització de molts tràmits d’exportació.

Tramitacions documents d’exportació a Consolats i Ambaixades

T’ajudem en les relacions amb ambaixades, consolats, Ministeris o qualsevol altre organisme oficial de Barcelona o Madrid. Podem facilitar-te la gestió de tota la documentació que sigui necessari presentar.

Més informació Documents d’exportació a Consolats i Ambaixades

Tramitació de visats

Gràcies a la nostra experiència, podem fer-te més senzilla la tramitació dels visats: et proporcionem els formularis adequats, t’informem de la documentació a presentar i revisem que no en falti res.

Més informació Visats

Quaderns ATA

Els Quaderns ATA són els documents que et permeten realitzar exportacions temporals per a fires, treballs o serveis professionals o com a mostres comercials. T’ajudem a tramitar-los.

Més informació Quaderns ATA

Recuperació d’IVA a l’estranger

Saps que pots recuperar l’IVA que has pagat en els teus viatges per seguir amb la internacionalització del teu negoci? Moltes empreses ho desconeixen. A la Cambra t’assessorem en els teus tràmits amb les diferents administracions d’hisenda europees.

Més informació Recuperació de l’IVA a l’estranger

Traduccions

El nostre servei de traduccions, que compta amb traductors natius i professionals especialitzats en diferents sectors, et permetrà donar-li un acabat professional a les teves traduccions.

Més informació Traduccions

Per tramitacions, contacta amb:

Jordi Fortet jfortet@cambraterrassa.org
Francesc Escalera fescalera@cambraterrassa.org
Sílvia Jiménez sjimenez@cambraterrassa.org

Per traduccions, contacta amb:

traduccions@cambraterrassa.org

 93 733 98 33

Close Menu