Skip to main content

Emprenedoria

Has decidit convertir-te en emprenedor i posar en marxa la teva pròpia empresa? Has arribat al lloc adequat! A la Cambra de Terrassa coneixem la dificultat d'iniciar el teu propi negoci i per això posem a la teva disposició una sèrie de serveis que fan molt més senzilla la vida de l'emprenedor.

Programa Erasmus per a Nous Emprenedors

Programa d’intercanvi professional entre nous emprenedors i empresaris consolidats europeus. Més informació

Programa Impulsa Start up 2024

Programa innovador que ofereix mentoria personalitzada i recursos per a start-ups amb menys de cinc anys d’existència o idees emprenedores de negoci amb un prototip validat.

Inscriu-t’hi i opta a aconseguir un premi de fins a 4.800 € per a accelerar el teu projecte empresarial.

Més informació aquí 

EmpoderaT

Programa innovador que combina activitats grupals i individuals en un itinerari flexible i personalitzat, generat per acompanyament personal, per a afavorir l’autoocupació i l’ocupabilitat dels participants.

Més informació aquí

Assessorament individual per a definir el Pla d’empresa

El Servei de Creació d’Empreses de la Cambra detecta les necessitats d’assessorament de cada projecte per a proporcionar un servei personalitzat. El procediment combina sessions de formació en grup amb l’assessorament personalitzat dels nostres experts.

Tramitació de la constitució de la nova empresa

Gràcies al CIRCE (Centre d’Informació i Xarxa de Creació d’Empreses), des de la Cambra pots realitzar tots els tràmits necessaris per donar d’alta la teva empresa, reduint la burocràcia i fent més senzill el procediment amb les administracions.

Formació en com crear una empresa

La Cambra dissenya programes formatius especialment pensats per cobrir les necessitats dels emprenedors. Les sessions de formació desenvolupen els temes més importants en la planificació i la gestió d’una nova empresa: el pla econòmic i financer, màrqueting, tècniques de negociació, ús de les noves tecnologies…

Projectes de consolidació i seguiment de la nova empresa

La Cambra disposa de serveis orientats a oferir més garanties de consolidació a les noves empreses. L’atenció personalitzada és fonamental: per això el programa inclou visites de suport  a la nova empresa per part d’un consultor expert per tal d’ajudar-lo a assentar correctament les bases de la seva empresa en el mercat.

 Per a més informació sobre emprenedoria, contacta amb: emprenedoria@cambraterrassa.org

Jornada d'Emprenedoria, l’espai de trobada per als emprenedors

Emprenedors i professionals relacionats amb la creació d’empreses es donen cita a la Jornada d’Emprenedoria organitzada per la Cambra de Terrassa i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, un punt de trobada perfecte per intercanviar experiències que fomenta la cooperació entre nous empresaris. El lloc ideal per ampliar la xarxa de contactes.

A qui va dirigida la Jornada d’Emprenedoria:
Emprenedors i nous empresaris que estiguin valorant posar en marxa el seu projecte empresarial, o bé als que el tinguin en una fase inicial o de consolidació.

Més informació: www.jornadaemprenedoria.com

Programa Erasmus per a Nous Emprenedors

Cursos de gestió empresarial

Jornada d’Emprenedoria

Premis Cambra

Close Menu