Emprenedoria

Has decidit convertir-te en emprenedor i posar en marxa la teva pròpia empresa? Has arribat al lloc adequat! A la Cambra de Terrassa coneixem la dificultat d'iniciar el teu propi negoci i per això posem a la teva disposició una sèrie de serveis que fan molt més senzilla la vida de l'emprenedor.

Assessorament individual per a definir el Pla d’empresa

El Servei de Creació d’Empreses de la Cambra detecta les necessitats d’assessorament de cada projecte per a proporcionar un servei personalitzat. El procediment combina sessions de formació en grup amb l’assessorament personalitzat dels nostres experts.

Tramitació de la constitució de la nova empresa

Gràcies al CIRCE (Centre d’Informació i Xarxa de Creació d’Empreses), des de la Cambra pots realitzar tots els tràmits necessaris per donar d’alta la teva empresa, reduint la burocràcia i fent més senzill el procediment amb les administracions.

Formació en com crear una empresa

La Cambra dissenya programes formatius especialment pensats per cobrir les necessitats dels emprenedors. Les sessions de formació desenvolupen els temes més importants en la planificació i la gestió d’una nova empresa: el pla econòmic i financer, màrqueting, tècniques de negociació, ús de les noves tecnologies…

Projectes de consolidació i seguiment de la nova empresa

La Cambra disposa de serveis orientats a oferir més garanties de consolidació a les noves empreses. L’atenció personalitzada és fonamental: per això el programa inclou visites de suport  a la nova empresa per part d’un consultor expert per tal d’ajudar-lo a assentar correctament les bases de la seva empresa en el mercat.

Programa Erasmus per a Nous Emprenedors

Cursos de gestió empresarial

Jornada d’Emprenedoria

Premis Cambra

Contacta amb Antoni Munuera: amunuera@cambraterrassa.org