Skip to main content

Cens electoral

Consulta el cens electoral online

Exposició pública del cens electoral de la Cambra de Comerç de Terrassa.

Consulta el cens electoral

Consulta aquí el cens electoral

D’acord amb la Resolució EMT/2117/2022, de 4 de juliol, per la qual es donen instruccions sobre l’inici del període i la forma d’exposició al públic dels censos electorals de les cambres oficials de comerç, indústria, serveis i navegació de Catalunya en el procés electoral per a la renovació dels seus òrgans de govern, es procedeix a l’exposició pública següent:

Exposició pública

Si desenvolupeu una activitat empresarial, comercial o de serveis en alguna de les poblacions de la nostra demarcació i voleu saber si consteu al nostre cens electoral, us comuniquem que el cens electoral d’aquesta Cambra s’exposarà al públic en format electrònic a la pàgina web d’aquesta corporació www.cambraterrassa.org entre els dies 5 de setembre i 4 d’octubre, ambdós inclosos. També es podrà consultar a la seu de la Cambra a Terrassa al carrer Blasco de Garay, 29-49.

També, les persones físiques o jurídiques, nacionals o estrangeres que desenvolupeu les esmentades activitats en el territori nacional heu de formar part de les cambres oficials de comerç, indústria, serveis i navegació dins de la demarcació en la que tingueu el vostre establiment, delegació o agència.

Consulteu l’anunci AQUÍ

El cens inclou els electors i les electores domiciliats dins l’àmbit territorial de la Cambra:

Castellbisbal – Gallifa – Matadepera – Olesa de Montserrat – Rellinars – Rubí
Sant Cugat del Vallès – Sant Llorenç Savall – Terrassa – Ullastrell – Vacarisses – Viladecavalls

Reglament de Règim Interior

Consulta les noves modificacions del Reglament de Règim Interior, llegeix-lo aquí.

Període de reclamacions

El termini d’exposició pública del cens electoral 2022 serà del dia 5 de setembre fins al dia 4 d’octubre de 2022, ambdós inclosos, en format electrònic a la pàgina web d’aquesta corporació, www.cambraterrassa.org.

Transcorregut aquest període, el cens electoral 2022 es mantindrà consultable al web de la Cambra en format electrònic.

Reclamacions

Els electors i les electores podreu formular les pertinents reclamacions mitjançant el Formulari normalitzat sobre qualsevol inclusió, omissió o errada que observeu en els grups i categories corresponents.

Les reclamacions s’hauran de presentar a la Secretaria de la Cambra, a l’adreça de correu electrònic secretariageneral@cambraterrassa.org o a la seu de la Cambra a Terrassa al carrer Blasco de Garay 29-49 a partir del dia 5 de setembre i fins al dia 19 d’octubre.

Tens algun dubte? Envia’ns la teva consulta

  Nom i cognoms (*)

  Empresa (*)

  Correu electrònic (*)

  Telèfon de contacte (*)

  Consulta (*)

  Close Menu