Cens electoral 2021

Consulta el cens electoral online

Exposició pública del cens electoral 2021 de la Cambra de Comerç de Terrassa.

Consulta del cens electoral

Consulta aquí el cens electoral 2021

D’acord amb l’Ordre ICT/1074/2021, de 30 de setembre, es procedeix a l’exposició pública següent:

Exposició pública:

Si desenvolupeu una activitat empresarial, comercial o de serveis en alguna de les poblacions de la nostra demarcació i voleu saber si consteu al nostre cens electoral, us comuniquem que el cens electoral d’aquesta Cambra s’exposarà al públic en format electrònic a la pàgina web d’aquesta corporació www.cambraterrassa.org entre els dies 22 d’octubre i 22 de novembre, ambdós inclosos. També es podrà consultar a la seu de la Cambra a Terrassa al carrer Blasco de Garay, 29-49.

També, les persones físiques o jurídiques, nacionals o estrangeres que desenvolupeu les esmentades activitats en el territori nacional heu de formar part de les cambres oficials de comerç, indústria, serveis i navegació dins de la demarcació en la que tingueu el vostre establiment, delegació o agència.

Consulteu l’anunci AQUÍ

El cens inclou els electors i les electores domiciliats dins l’àmbit territorial de la Cambra: Castellbisbal – Gallifa – Matadepera – Olesa de Montserrat – Rellinars – Rubí – Sant Cugat del Vallès – Sant Llorenç Savall – Terrassa – Ullastrell – Vacarisses -Viladecavalls.

La Demarcacio - Cambra Terrassa
Període de reclamacions:

El termini d’exposició pública del cens electoral 2021 serà del dia 22 d’octubre fins al dia 22 de novembre de 2021, ambdós inclosos, en format electrònic a la pàgina web d’aquesta corporació, www.cambraterrassa.org.

Transcorregut aquest període, el cens electoral 2021 es mantindrà consultable al web de la Cambra en format electrònic.

Reclamacions:

Els electors i les electores podreu formular les pertinents reclamacions mitjançant el Formulari normalitzat sobre qualsevol inclusió, omissió o errada que observeu en els grups i categories corresponents.

Les reclamacions s’hauran de presentar a la Secretaria de la Cambra, a l’adreça de correu electrònic secretariageneral@cambraterrassa.org o a la seu de la Cambra a Terrassa al carrer Blasco de Garay 29-49 a partir del dia 22 d’octubre i fins al dia 7 de desembre.

Tens una consulta*? Contacta’ns

*Excepte reclamacions, que s’hauran d’enviar a secretariageneral@cambraterrassa.org, a través del formulari corresponent.

*En omplir aquest formulari, t’informem que les teves dades personals seran tractades per la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa com a Responsable del Tractament amb la finalitat de donar-te d’alta com usuari i poder enviar informació dels serveis i/o activitats que organitzem, participem o col·laborem. No es preveu la cessió de dades a tercers excepte obligació legal. Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació o supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat, així com revocar el teu consentiment en qualsevol moment, mitjançant escrit juntament amb la teva acreditació d’identitat, dirigint-te a la següent adreça:protecciodades@cambraterrassa.org. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.