Espai Plató

L’espai de referència per a les empreses.
Benvinguts a l'Espai Plató!

L’espai relacional i de participació de la Cambra de Terrassa, on la transferència de coneixements, l’intercanvi d’experiències i la creació de xarxes són els pilars fonamentals.

Espai de trobada i transferència de coneixement entre empreses

L’Espai Plató es consolida com l’entorn relacional i de participació promogut per la Cambra de Terrassa, com a entitat integradora, amb la  voluntat de motivar a les empreses a ser més pròsperes i sostenibles, i així promoure el desenvolupament econòmic i territorial. 

Aquest ecosistema el formen empresaris/empresàries i directius/directives de diferents sectors productius, amb experiència en estratègia empresarial contrastada i de gran valor, compromesos amb l’èxit no només de les seves empreses i amb les persones que les integren, sinó amb el conjunt al qual pertanyen. 

Visió

Ser un referent empresarial, motor en la millora continua de la direcció estratègica d’empreses, per superar desafiaments presents i futurs.

Missió

Facilitar l’intercanvi de coneixement i experiència contrastada, d’alta qualitat i útil, que inspiri noves oportunitats estratègiques empresarials i aprenentatges de valor.

Valors

Busquem l’excel·lència
Col·laboració i co-creació
lntegritat i confiança
Desafiem creences
Innovació

Accés a l’Espai Plató

Per accedir a l’Espai Plató has de fer la inscripció als diferents espais programats que més s’ajustin a les teves necessitats empresarials, i que la Cambra de Terrassa t’ofereix en diferents formats:

Grups Plató

Dinàmiques de grups d’entre 10 a 15 empresaris/empresàries i directius/directives que col·laboren, aprenent bones pràctiques i co-creant solucions de valor, mitjançant l’intercanvi mutu i/o la participació d’experts.

Experiències Plató

Panell d’experiències en primera persona d’empreses pioneres, presentades com itineraris d’aprenentatge, per trobar inspiració i coneixement pràctic per aplicar a l’organització.​

Mentoring Plató

Empresaris/empresàries i directius/directives en primera línia, t’acompanyaran en la resolució de reptes estratègics.

En breu més informació

Xarxa Plató

Espais per relacionar-se i generar sinergies, obert per aportar idees, crear debat, generar opinió, compartir informació i fomentar trobades informals.

En breu més informació
Forma part de l’Espai Plató
i entra a tot un món d’aprenentatge,
transferència de coneixements,
intercanvi d’experiències i xarxa empresarial

Contacta amb l’Espai Plató: plato@cambraterrassa.org