Skip to main content

Espai Plató

L’espai de referència per a les empreses.
Benvinguts a l'Espai Plató!

L’espai relacional i de participació de la Cambra de Terrassa, on la transferència de coneixements, l’intercanvi d’experiències i la creació de xarxes són els pilars fonamentals.

Espai de trobada i transferència de coneixement entre empreses

L’Espai Plató es consolida com l’entorn relacional i de participació promogut per la Cambra de Terrassa, com a entitat integradora, amb la  voluntat d’acompanyar a les empreses a ser més pròsperes i sostenibles, i així promoure el desenvolupament econòmic i territorial. 

Aquest ecosistema el formen empresaris/empresàries i directius/directives de diferents sectors productius, amb experiència en estratègia empresarial contrastada i de gran valor, compromesos amb l’èxit no només de les seves empreses i amb les persones que les integren, sinó amb el conjunt al qual pertanyen. 

Apropa't i forma part de l’Espai Plató

Grups Plató

Dinàmiques de grups d’entre 10 a 15 empresaris/empresàries i directius/directives que col·laboren, aprenent bones pràctiques i co-creant solucions de valor, mitjançant l’intercanvi mutu i/o la participació d’experts.

Experiències Plató

Panell d’experiències en primera persona d’empreses pioneres, per trobar inspiració i coneixement pràctic per aplicar a l’organització.​

Mentoring Plató

Empresaris/empresàries i directius/directives en primera línia, t’acompanyaran en la resolució de reptes estratègics.

Xarxa Plató

Espais per relacionar-se i generar sinergies, obert per aportar idees, crear debat, generar opinió, compartir informació i fomentar trobades informals.

Forma part de l’Espai Plató
i entra a tot un món d’aprenentatge,
transferència de coneixements,
intercanvi d’experiències i xarxa empresarial

Contacta amb l’Espai Plató: plato@cambraterrassa.org

Close Menu