Créixer

Vols que la teva empresa assoleixi noves fites. Vols créixer i vols preparar la teva empresa per créixer de la forma més adequada, correcte i segura. A la Cambra posem al teu servei la nostra llarga trajectòria ajudant a les empreses a progressar de forma efectiva i sòlida. I t'acompanyem amb el nostre servei integral que abasta des de la gestió i els tràmits, fins a la formació directiva o el màrqueting digital.

Tramitacions

T’ajudem a agilitzar els tràmits i prendre les millors decisions. Gràcies al nostre grup d’experts podem oferir-te una atenció personalitzada que et permetrà optimitzar el temps pel que fa a tràmits i certificats.

Consultoria

L’oferta de consultoria de la Cambra de Terrassa abasta tot l’espectre de la gestió empresarial; des del suport gerencial i l’assessorament econòmic i financer, a l’estratègia empresarial, la direcció i gestió de persones o la transmissió d’empreses.

Màrqueting digital

Si el teu negoci necessita una transformació digital, et proporcionem les eines necessàries i t’acompanyem en l’elaboració i implementació del teu propi pla de màrqueting digital. Internet és un món ple de possibilitats per a la teva empresa, i nosaltres dissenyarem una estratègia a mida per aprofitar-les.

Subvencions i fiscalitat R+D+iT

En l’actualitat, la inversió en R+D+iT és fonamental per a l’èxit de moltes empreses. El rendiment d’aquestes inversions repercuteixen en el producte final, però també permet a la teva empresa beneficiar-se dels incentius que permeten reduir els riscos i donen viabilitat al projecte. A la Cambra et facilitarem l’accés a aquestes subvencions, que farà més rendible la teva aposta per l’R+D+iT.

Patents i marques

A través del servei de Patents i Marques de la Cambra t’oferim assessorament integral en tot el que té a veure amb la gestió i la protecció de la marca de la teva empresa.

Assessorament energètic

Redueix costos amb una política energètica més eficient. El control de consums t’ajudarà a calcular i analitzar el consum energètic de la teva empresa per reduir els costos. A la Cambra t’oferim el servei d’assessorament energètic per a optimitzar la despesa i estalviar costos.

Certificacions

T’ajudem en la posada en marxa d’un model de gestió de la qualitat i medi ambiental basat en les normes ISO 9001 i 14001. Amb ell podràs assegurar un funcionament eficaç de tots els processos crítics, orientant la teva empresa cap a filosofies de millora contínua, satisfacció del client, acompliment dels requisits de qualitat i medi ambientals i presa de decisions amb dades objectives.

Cambra Certifica

Certifica’t amb auditors experimentats. Cambra Certifica és una entitat independent i imparcial amb reconeixement de les seves certificacions a nivell nacional i internacional.

Implantació i protecció de dades

Dubtes sobre el nou reglament europeu de protecció de dades? El nostre servei jurídic et pot ajudar. El servei d’implantació de Protecció de Dades de la Cambra t’ajudarà a adaptar-te a la nova normativa europea. Assessorament i consultoria adaptats a les necessitats de cada empresa.

Comerç

Amb l’assessorament de la Cambra de Terrassa pots disposar d’una anàlisi en profunditat dels diferents aspectes del teu comerç, per tal d’identificar els punts forts i febles del negoci i elaborar un informe gratuït amb recomanacions que potenciïn la competitivitat de l’empresa.

Contacta amb Carles J. Giner: assessorament@cambraterrassa.org