Skip to main content

Créixer

Vols que la teva empresa assoleixi noves fites. Vols créixer i vols preparar la teva empresa per créixer de la forma més adequada, correcte i segura. A la Cambra posem al teu servei la nostra llarga trajectòria ajudant a les empreses a progressar de forma efectiva i sòlida. I t'acompanyem amb el nostre servei integral que abasta des de la gestió i els tràmits, fins a la formació directiva o el màrqueting digital.

Tramitacions

T’ajudem a agilitzar els tràmits i prendre les millors decisions. Gràcies al nostre grup d’experts podem oferir-te una atenció personalitzada que et permetrà optimitzar el temps pel que fa a tràmits i certificats.

Més informació Més informació sobre tramitacions.

Consultoria

L’oferta de consultoria de la Cambra de Terrassa abasta tot l’espectre de la gestió empresarial; des del suport gerencial i l’assessorament econòmic i financer, a l’estratègia empresarial, la direcció i gestió de persones o la transmissió d’empreses.

Més informació Més informació sobre el servei de consultoria.

Màrqueting digital

Si el teu negoci necessita una transformació digital, et proporcionem les eines necessàries i t’acompanyem en l’elaboració i implementació del teu propi pla de màrqueting digital. Internet és un món ple de possibilitats per a la teva empresa, i nosaltres dissenyarem una estratègia a mida per aprofitar-les.

Més informació Més informació sobre màrqueting digital.

Estratègia digital internacional: impulsa les teves vendes online al món

La Cambra t’assessora en els aspectes jurídics i en la teva estratègia digital internacional. Com ho farem?

  • Amb el servei d’assessorament jurídic per a vendes online locals i internacionals.
  • I amb el servei de millora estratègica i desenvolupament de negoci internacional a través de canals digitals.

Consulta més informació AQUÍ o contacta’ns!

Subvencions i fiscalitat R+D+iT

En l’actualitat, la inversió en R+D+iT és fonamental per a l’èxit de moltes empreses. El rendiment d’aquestes inversions repercuteixen en el producte final, però també permet a la teva empresa beneficiar-se dels incentius que permeten reduir els riscos i donen viabilitat al projecte. A la Cambra et facilitarem l’accés a aquestes subvencions, que farà més rendible la teva aposta per l’R+D+iT.

Més informació Més informació sobre l’assessorament en subvencions i incentius fiscals per a l’R+D+iT.

Patents i marques

A través del servei de Patents i Marques de la Cambra t’oferim assessorament integral en tot el que té a veure amb la gestió i la protecció de la marca de la teva empresa.

Més informació Més informació sobre patents i marques.

Assessorament energètic

Redueix costos amb una política energètica més eficient. El control de consums t’ajudarà a calcular i analitzar el consum energètic de la teva empresa per reduir els costos. A la Cambra t’oferim el servei d’assessorament energètic per a optimitzar la despesa i estalviar costos.

Més informació Més informació sobre l’assessorament energètic.

Certificacions

T’ajudem en la posada en marxa d’un model de gestió de la qualitat i medi ambiental basat en les normes ISO 9001 i 14001. Amb ell podràs assegurar un funcionament eficaç de tots els processos crítics, orientant la teva empresa cap a filosofies de millora contínua, satisfacció del client, acompliment dels requisits de qualitat i medi ambientals i presa de decisions amb dades objectives.

Més informació Més informació sobre l’assessorament en gestió de la qualitat, el medi ambient i/o riscos laborals.

Cambra Certifica

Certifica’t amb auditors experimentats. Cambra Certifica és una entitat independent i imparcial amb reconeixement de les seves certificacions a nivell nacional i internacional.

Més informació Més informació sobre Cambra Certifica.

Implantació i protecció de dades

Dubtes sobre el nou reglament europeu de protecció de dades? El nostre servei jurídic et pot ajudar. El servei d’implantació de Protecció de Dades de la Cambra t’ajudarà a adaptar-te a la nova normativa europea. Assessorament i consultoria adaptats a les necessitats de cada empresa.

Més informació Més informació sobre implantació i protecció de dades.

Comerç

Amb l’assessorament de la Cambra de Terrassa pots disposar d’una anàlisi en profunditat dels diferents aspectes del teu comerç, per tal d’identificar els punts forts i febles del negoci i elaborar un informe gratuït amb recomanacions que potenciïn la competitivitat de l’empresa.

Més informació Més informació sobre comerç.

Contacta amb Carles J. Giner: assessorament@cambraterrassa.org

Close Menu