Skip to main content

Serveis online

Facilitant els serveis per a la teva empresa
Tant si comences, com si estàs creixent o vols internacionalitzar la teva empresa, aquests serveis online son fonamentals.

Des de la Cambra posem a la teva disposició una sèrie de serveis online fonamentals en la constitució d’una nova empresa, el desenvolupament de la petita i mitjana empresa i en els processos d’internacionalització, entre d’altres.

Certificats d’origen digitals

Posem a la teva disposició la possibilitat d’obtenir el teu certificat d’origen, i altres documents, en format digital.

Més informació

Camerfirma

Certificats Digitals Qualificats per a persones físiques i jurídiques. Simplifica les teves gestions davant les Administracions Públiques i d’altres organismes, de manera ràpida i segura.

Més informació

Quaderns ATA

Des de Cambra de Terrassa t’ajudem a tramitar els Quaderns ATA d’Admissió Temporal de mercaderies vàlid en els països membres de la Cadena ATA.

Més informació

Accés llistat d'empreses

Accedeix als llistats d’empreses amb informació comercial, financera i sectorial i de màrqueting de totes les empreses i autònoms que operen al nostre territori.

Accedir-hi

CIRCE

Circe és una eina imprescindible per a l’emprenedor, que pot trobar una sèrie de serveis telemàtics que faciliten la constitució i creació de societats mercantils.

Accedir-hi

Contacta amb tramitacions: tramitacions@cambraterrassa.org

El Servei d'Assessorament Lingüístic (SAL) del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí (CNL) assessora per comunicar eficaçment i amb la màxima qualitat lingüística en català

El CNL de Terrassa i Rubí posa a l’abast de totes les empreses vinculades a la Cambra el Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL), amb la finalitat de garantir la qualitat de les seves comunicacions professionals en català. El Servei vol dotar el sector empresarial d’eines i recursos perquè pugui comunicar de manera eficaç, incorporant la llengua com un element essencial de la qualitat integral dels seus productes.
El SAL ofereix:
• Revisió de textos
• Plans d’autonomia lingüística personalitzada (PLAU)
• Informació sobre recursos lingüístics
• Informació sobre legislació lingüística

Les empreses que vulguin accedir als serveis del SAL s’han d’adreçar a: assessorament.terrassa@cpnl.cat o assessorament.rubi@cpnl.cat

Consulta el catàleg complet de serveis

Close Menu