Serveis online

Facilitant els serveis per a la teva empresa
Tant si comences, com si estàs creixent o vols internacionalitzar la teva empresa, aquests serveis online son fonamentals.

Des de la Cambra posem a la teva disposició una sèrie de serveis online fonamentals en la constitució d’una nova empresa, el desenvolupament de la petita i mitjana empresa i en els processos d’internacionalització, entre d’altres.

Certificats d'Origen Online

Certificats d’origen digitals

Posem a la teva disposició la possibilitat d’obtenir el teu certificat d’origen, i altres documents, en format digital.

Més informació

Camerfirma

Certificats Digitals Qualificats per a persones físiques i jurídiques. Simplifica les teves gestions davant les Administracions Públiques i d’altres organismes, de manera ràpida i segura.

Més informació

Quaderns ATA

Quaderns ATA

Des de Cambra de Terrassa t’ajudem a tramitar els Quaderns ATA d’Admissió Temporal de mercaderies vàlid en els països membres de la Cadena ATA.

Més informació

Camerdata

Accés llistat d'empreses

Accedeix als llistats d’empreses amb informació comercial, financera i sectorial i de màrqueting de totes les empreses i autònoms que operen al nostre territori.

Accedir-hi

CIRCE

CIRCE

Circe és una eina imprescindible per a l’emprenedor, que pot trobar una sèrie de serveis telemàtics que faciliten la constitució i creació de societats mercantils.

Accedir-hi

Contacta amb tramitacions: tramitacions@cambraterrassa.org

El Servei d'Assessorament Lingüístic (SAL) del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí (CNL) assessora per comunicar eficaçment i amb la màxima qualitat lingüística en català

El CNL de Terrassa i Rubí posa a l’abast de totes les empreses vinculades a la Cambra el Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL), amb la finalitat de garantir la qualitat de les seves comunicacions professionals en català. El Servei vol dotar el sector empresarial d’eines i recursos perquè pugui comunicar de manera eficaç, incorporant la llengua com un element essencial de la qualitat integral dels seus productes.
El SAL ofereix:
• Revisió de textos
• Plans d’autonomia lingüística personalitzada (PLAU)
• Informació sobre recursos lingüístics
• Informació sobre legislació lingüística

Les empreses que vulguin accedir als serveis del SAL s’han d’adreçar a: assessorament.terrassa@cpnl.cat o assessorament.rubi@cpnl.cat

Consulta el catàleg complet de serveis