Skip to main content

Èxit

Gaudeix dels avantatges de formar part de la Cambra, accedint a la comunitat Èxit.
Cambra de Terrassa posa a la teva disposició èxit, l’accés a la comunitat empresarial perquè et sentis acompanyat i disposis dels millors beneficis que la Cambra ofereix als seus membres.

Cambra de Terrassa: Ara, empresa

A la Cambra de Comerç de Terrassa ajudem a les empreses a créixer i adquirir avantatge competitiva a través d’una àmplia oferta de serveis professionals i assessorament especialitzat. Un acompanyament clau en la generació de valor de la teva empresa, que et permetrà afrontar amb majors garanties els teus reptes empresarials.

Ara és moment d’emprendre, de formar-se, de definir estratègies de creixement, de reforçar competències clau, d’internacionalitzar-se… Ara, empresa. Ara, Cambra de Terrassa.

Èxit: Ara, junts

Èxit t’ofereix la possibilitat de potenciar el teu networking empresarial i el desenvolupament de les teves connexions professionals, i posa a disposició de la teva empresa avantatges i descomptes en una àmplia oferta de serveis a mida de les necessitats amb la finalitat d’acompanyar-te i ajudar-te a preparar i assolir els teus reptes empresarials.

Fer empresa demana iniciativa i visió, ampliar coneixement, adaptar-se a les TIC, potenciar l’equip i evolucionar cap a entorns internacionals. De la mateixa manera, fer empresa també consisteix en trobar les millors eines per minimitzar la incertesa. En aquest sentit, Cambra de Terrassa posa a la teva disposició Èxit, perquè accedeixis a la comunitat empresarial de la Cambra de Terrassa. Una comunitat pensada perquè et sentis més acompanyat i perquè disposis dels millors beneficis que Cambra de Terrassa ofereix als seus membres. Ara, junts.

Modalitats d'Èxit

  • Per a professionals:

Èxit PROFESSIONAL, el vincle de la Cambra amb els professionals d’empreses. Si et dones d’alta com a contacte Èxit pots estar al dia de totes les novetats, activitats i serveis de la Cambra. Dona’t d’alta ara, és totalment gratuït: Formulari d’alta a Èxit Professional

  • Per a empreses:

CONDICIONS SOCIS ÈXIT COMPETITIVITAT, INTERNACIONAL I PLUS

  • Atenció preferent en tots els serveis i activitats camerals
  • Descompte del 10% en certificats d’origen i 5% en les tramitacions d’exportació, formació, patrocinis, lloguer d’espais i consultoria que s’abonaran a finals de cada any natural fins arribar al 50% de la quota anual. Condicions aplicables a partir de l’1 de gener de 2024

EXCLUSIU PER A SOCIS ÈXIT INTERNACIONAL I PLUS

  • Anualment una targeta Priority Pass Standard Plus

Comunitat Èxit

Si vols fer-te soci d’Èxit o necessites més informació, posa’t en contacte amb

Elisenda Moncada: emoncada@cambraterrassa.org / 93 733 98 33

Close Menu