Skip to main content

Implantació i protecció de dades

Posa’t al dia en la protecció de les dades personals.
Dubtes sobre el nou reglament europeu de protecció de dades? El nostre servei jurídic et pot ajudar. El servei d'implantació de Protecció de Dades de la Cambra t'ajudarà a adaptar-te a la nova normativa europea. Assessorament i consultoria adaptats a les necessitats de cada empresa.

T'assessorem en l'adaptació al nou reglament europeu.

Si encara no tens massa clar què fer referent al nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), a la Cambra podem ajudar-te. El nostre servei jurídic t’ajudarà a complir amb les obligacions i els procediments sobre el tractament que garanteix la seguretat de les dades de caràcter personal. Et donarem les pautes necessàries perquè puguis adaptar els procediments de la teva empresa a la nova normativa.

Gràcies al servei d’Implantació de Protecció de Dades podràs adaptar la teva empresa als canvis normatius en matèria de gestió i protecció de dades promogudes per la Unió Europea.

La nova normativa introdueix la novetat de la figura del Delegat de Protecció de Dades i el Registre de Tractament de dades, mostrant-se més exigent en el compliment de les mesures internes de seguretat i la pro activitat de l’empresa en les accions de tractament de les dades, amb sancions importants. Amb l’experiència del nostre servei jurídic podràs adaptar-te fàcilment al nou reglament.

Contacta amb Assessoria Jurídica: ajuridica@cambraterrassa.org
Susana Patiño: spatino@cambraterrassa.org

Close Menu