Skip to main content

Màrqueting digital internacional

Internacionalitza’t aprofitant també les eines online.
Gràcies al nostre servei d'assessorament podràs posar en marxa un pla de màrqueting digital internacional per tal d’aprofitar les oportunitats que ofereix Internet a l’hora de portar els teus productes o serveis més enllà de les teves fronteres.

Servei d’assessorament en màrqueting digital

Si el teu negoci necessita una transformació digital internacional, has de tenir en compte diferents aproximacions per a cada país en el que treballis. Et donem les eines necessàries i t’acompanyem en l’elaboració i implementació del teu propi pla de màrqueting digital. No perdis cap de les oportunitats que t’ofereix Internet.

SEO, SEM, email màrqueting, desenvolupament web, content màrqueting, Social Media… Si tots aquests conceptes encara no et sonen o vols aprofundir més en ells, des de la Cambra t’ajudem a incorporar el teu negoci al món digital.

L’assessorament dels nostres experts et permetrà millorar el posicionament web de la teva empresa, arribar més i millor al teu públic objectiu i crear valor per aconseguir millors cotes de fidelització en els teus clients. T’ajudarem a optimitzar la presència internacional de la teva empresa a Internet a través d’un pla d’acció que inclou un repàs exhaustiu en totes les seves etapes: anàlisi personalitzat de cada cas, diagnosi de la situació, estudi de la competència i disseny d’una estratègia específica.

Estratègia digital internacional: impulsa les teves vendes online al món

La Cambra t’assessora en els aspectes jurídics i en la teva estratègia digital internacional. Com ho farem?

  • Amb el servei d’assessorament jurídic per a vendes online locals i internacionals.
  • I amb el servei de millora estratègica i desenvolupament de negoci internacional a través de canals digitals.

Contacta’ns!

Convocatòria programa XPANDE DIGITAL 2024

Close Menu