Skip to main content

Èxit Professional. Registra't de manera gratuïta i estigues al dia de les novetats, serveis i activitats de la Cambra!

Registra't per formar part de la comunitat Èxit i gaudeix dels avantatges de formar part de la Cambra
Èxit t’ofereix la possibilitat de potenciar el teu networking empresarial i el desenvolupament de les teves connexions professionals, i posa a disposició de la teva empresa avantatges i descomptes en una àmplia oferta de serveis a mida de les necessitats amb la finalitat d’acompanyar-te i ajudar-te a preparar i assolir els teus reptes empresarials.
Si et dones d’alta com a ÈXIT PROFESSIONAL podràs estar al dia de totes les novetats, activitats i serveis de la Cambra.
Més informació Èxit Professional i Èxit Empresa

En omplir aquest formulari, t’informem que les teves dades personals seran tractades per la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa com a Responsable del Tractament amb la finalitat de donar-te d’alta com usuari i poder enviar informació dels serveis i/o activitats que organitzem, participem o col·laborem. No es preveu la cessió de dades a tercers excepte obligació legal. Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació o supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat, així com revocar el teu consentiment en qualsevol moment, mitjançant escrit juntament amb la teva acreditació d’identitat, dirigint-te a la següent adreça:protecciodades@cambraterrassa.org. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.

Contacta amb Elisenda Moncada: emoncada@cambraterrassa.org

Close Menu