Skip to main content

Estratègia digital internacional

La Cambra t'assessora en els aspectes jurídics i en la teva estratègia digital internacional.

T’ajudem a impulsar la teva venda online al món! Com ho farem?

 • Amb el servei d’assessorament jurídic per a vendes online locals i internacionals.
 • I amb el servei de millora estratègica i desenvolupament de negoci internacional a través de canals digitals.

Servei d'assessorament jurídic per a vendes online locals i internacionals

 • Condicions generals de venda:

Elaborem les condicions generals de venda per incorporar a la teva pàgina web. D’aquesta manera, estaràs protegit contractualment i incorporarem les previsions legals necessàries per a portar a terme la venda online de la forma més segura.

 • Fiscalitat internacional:

En les operacions comercials internacionals, l’anàlisi de l’impacte fiscal és fonamental. T’analitzem la fiscalitat de les teves vendes internacionals, assenyalant els punts a optimitzar i la valoració de l’impacte tributari.

 • Revisió de la política de privacitat i compliment de protecció de dades:

En el comerç electrònic la política de privacitat i de protecció de dades és molt important. Et revisem l’operativa i oferim l’assessorament en l’elaboració de la política i protocol de privacitat d’acord amb la normativa vigent.

 • Formes de pagament segures:

Et proposem les modalitats de pagament més segures per assegurar el cobrament de les teves vendes, segons l’operativa i el país del comprador.

 • Anàlisi de l’estructura logística i duanera:

Analitzem l’impacte duaner de la teva venda internacional així com els requisits necessaris per a l’exportació. També et podem oferir suport en les plataformes logístiques necessàries per a la venda internacional dels teus productes.

Servei de millora estratègica i desenvolupament de negoci internacional a través de canals digitals

 • Desenvolupament de negoci internacional a través de canals digitals:

T’ajudem a dissenyar estratègies efectives per captar clients i reorientar l’acció comercial per aprofitar el potencial de les eines i els canals digitals.

 • Recerca de clients:

T’ajudem a dissenyar estratègies efectives per captar clients i reorientar l’acció comercial per aprofitar el potencial de les eines i els canals digitals.

 • Selecció de mercats:

Et donem l’oportunitat de poder definir a través de diferents eines digitals els criteris que t’ajudin a conèixer quins són els països que ofereixen major potencial d’entrada del teu producte/servei perquè la teva estratègia sigui més efectiva.

 • Canals d’entrada online:

T’analitzem els diferents canals d’entrada a un país, potenciant el canal de venda online i analitzant les plataformes marketplace mundials que siguin més favorables segons sector, producte i mercat.

 • Millora de la presència i el posicionament digital:

Millorem el teu lloc web i t’ajudem a posicionar-te perquè puguis potencial la venda a través de la millora de la teva presència.

 • Traduccions de la pàgina web i de les condicions generals:

Per tal de disposar d’un sistema de venda online internacional ben estructurat i amb els serveis i aspectes promocionals idonis, et donem suport en la traducció als idiomes necessaris de tots els teus documents, materials i web per tal de potenciar al màxim les teves vendes.

Per a més informació contacta amb:

Assessorament jurídic –  ajuridica@cambraterrassa.org

 93 733 98 33

Close Menu