Skip to main content

Premis Cambra

Premis Cambra: un referent a l’àmbit empresarial català.
Cada any, la Cambra reconeix la tasca de les empreses de la demarcació de Terrassa que han destacat especialment en un aspecte estratègic.

Els Premis Cambra són el reconeixement públic anual que la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa atorga a aquelles persones, projectes i empreses que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la seva demarcació.

A qui va dirigit

Aquest reconeixement està obert a la participació de totes les empreses amb presència en un dels 12 municipis de la demarcació de Terrassa, i el criteri d’elecció dels guanyadors es duu a terme mitjançant la votació d’un jurat que reuneix persones vinculades al món institucional, polític, empresarial i periodístic.

Per què presentar candidatura als Premis Cambra?

Des de la creació dels guardons, els Premis Cambra s’han convertit en un referent dins de l’àmbit institucional i empresarial català, per tant ser seleccionat implica un major reconeixement públic i protagonisme en els mitjans de comunicació, a més de convertir la teva empresa en la protagonista d’un acte que reuneix 500 persones de l’àmbit empresarial i institucional.

Premis Cambra

El lliurament de premis és un esdeveniment professional i social que reuneix empresaris i representants del món econòmic, social i polític. Al llarg de la seva història, els actes de lliurament dels Premis Cambra han estat presidits per presidents de la Generalitat de Catalunya com Carles Puigdemont, Artur Mas i Pasqual Maragall, i consellers d’Empresa com Jordi Baiget i Felip Puig.

Els Premis Cambra reuneixen cada any més de 500 persones en l’acte de lliurament i sempre és una bona ocasió perquè els patrocinadors posicionin la seva marca en l’entorn empresarial.

Vols patrocinar els Premis Cambra?

Més informació i inscripcions al web dels Premis Cambra.

Vols la teva marca en els esdeveniments
empresarials més rellevants?

Patrocina el networking de Cambra Terrassa i posiciona la teva empresa

Més informació
Close Menu