Exportar / importar

Vols internacionalitzar la teva empresa i exportar o importar productes i serveis? T'oferim tota la nostra experiència en els àmbits de l'exportació i la importació i t'assessorem i acompanyem en el procés d'obrir-te pas, i triomfar, en els mercats internacionals.

Prospecció de mercats a mida

Des de l’anàlisi prèvia del model de negoci i el mercat al que millor s’adapta, fins a la definició de l’estratègia d’entrada i la configuració de l’agenda de reunions, disposem d’una dilatada experiència i d’una base de contactes de caràcter internacional, que ens permet oferir un assessorament integral i individualitzat en l’accés a qualsevol mercat estranger.

Assessorament jurídic internacional

L’assessorament jurídic de la Cambra abasta qualsevol dels àmbits d’internacionalització d’una empresa: des de la gestió duanera i documentació, fins a l’auditoria i la consultoria, passant per l’àmbit legal i la gestió fiscal. A la Cambra tractem l’assessorament de forma personalitzada: realitzem cada projecte a mida, d’acord amb les necessitats de cada empresa.

Tràmits internacionals

A la Cambra disposem dels mitjans necessaris per gestionar i tramitar de forma eficaç tots els documents necessaris a l’hora de fer exportacions amb la teva empresa. Surt a l’exterior amb tota la seguretat.

Missions comercials

Perque sabem que les missions comercials són fonamentals a l’hora de trobar nous clients en mercats estrangers, des de la Cambra et facilitem les missions comercials acompanyant-te en tot el procés: des de l’organització de les agendes de treball fins a qualsevol qüestió relacionada amb la logística del viatge.

Servei d’assessorament en màrqueting digital

Si el teu negoci necessita una transformació digital internacional, has de tenir en compte diferents aproximacions per a cada país en el que treballis. Et donem les eines necessàries i t’acompanyem en l’elaboració i implementació del teu propi pla de màrqueting digital. No perdis cap de les oportunitats que t’ofereix Internet.

Patents i marques internacionals

A través del servei de Patents i Marques de la Cambra t’oferim assessorament integral en tot el que té a veure amb la gestió i la protecció de la marca de la teva empresa. Podem assessorar-te sobre la viabilitat real d’una marca i t’acompanyem durant tot el procés: des de l’assessorament i la recerca previs al registre, fins a la vigilància i protecció de la teva marca o patent.

Per promoció comercial, contacta amb Iolanda Pujol: ipujol@cambraterrassa.org

Per assessorament jurídic, contacta amb: ajuridica@cambraterrassa.org

Per tramitacions, contacta amb tramitacions@cambraterrassa.org

Per assessorament empresarial, contacta amb  Carles Giner: cginer@cambraterrassa.org