Skip to main content

Exportar / importar

Vols internacionalitzar la teva empresa i exportar o importar productes i serveis? T'oferim tota la nostra experiència en els àmbits de l'exportació i la importació i t'assessorem i acompanyem en el procés d'obrir-te pas, i triomfar, en els mercats internacionals.

Prospecció de mercats a mida

Des de l’anàlisi prèvia del model de negoci i el mercat al que millor s’adapta, fins a la definició de l’estratègia d’entrada i la configuració de l’agenda de reunions, disposem d’una dilatada experiència i d’una base de contactes de caràcter internacional, que ens permet oferir un assessorament integral i individualitzat en l’accés a qualsevol mercat estranger.

Més informació Prospecció de mercats a mida.

Assessorament jurídic internacional

L’assessorament jurídic de la Cambra abasta qualsevol dels àmbits d’internacionalització d’una empresa: des de la gestió duanera i documentació, fins a l’auditoria i la consultoria, passant per l’àmbit legal i la gestió fiscal. A la Cambra tractem l’assessorament de forma personalitzada: realitzem cada projecte a mida, d’acord amb les necessitats de cada empresa.

Més informació Assessorament jurídic internacional.

Tràmits internacionals

A la Cambra disposem dels mitjans necessaris per gestionar i tramitar de forma eficaç tots els documents necessaris a l’hora de fer exportacions amb la teva empresa. Surt a l’exterior amb tota la seguretat.

Més informació Tràmits internacionals.

Missions comercials

Perque sabem que les missions comercials són fonamentals a l’hora de trobar nous clients en mercats estrangers, des de la Cambra et facilitem les missions comercials acompanyant-te en tot el procés: des de l’organització de les agendes de treball fins a qualsevol qüestió relacionada amb la logística del viatge.

Més informació Missions comercials.

Servei d’assessorament en màrqueting digital

Si el teu negoci necessita una transformació digital internacional, has de tenir en compte diferents aproximacions per a cada país en el que treballis. Et donem les eines necessàries i t’acompanyem en l’elaboració i implementació del teu propi pla de màrqueting digital. No perdis cap de les oportunitats que t’ofereix Internet.

Més informació Servei d’assessorament en màrqueting digital.

Estratègia digital internacional: impulsa les teves vendes online al món

La Cambra t’assessora en els aspectes jurídics i en la teva estratègia digital internacional. Com ho farem?

  • Amb el servei d’assessorament jurídic per a vendes online locals i internacionals.
  • I amb el servei de millora estratègica i desenvolupament de negoci internacional a través de canals digitals.

Consulta més informació AQUÍ o contacta’ns!

Patents i marques internacionals

A través del servei de Patents i Marques de la Cambra t’oferim assessorament integral en tot el que té a veure amb la gestió i la protecció de la marca de la teva empresa. Podem assessorar-te sobre la viabilitat real d’una marca i t’acompanyem durant tot el procés: des de l’assessorament i la recerca previs al registre, fins a la vigilància i protecció de la teva marca o patent.

Més informació Més informació sobre patents i marques.

Per promoció comercial, contacta amb Iolanda Pujol: ipujol@cambraterrassa.org

Per assessorament jurídic, contacta amb: ajuridica@cambraterrassa.org

Per tramitacions, contacta amb tramitacions@cambraterrassa.org

Per assessorament empresarial, contacta amb  Carles Giner: cginer@cambraterrassa.org

Close Menu