Skip to main content

Digitalització

Ajudem a solucionar les necessitats tecnològiques d'empreses, autònoms i comerços. Els acompanyem en el seu procés de transformació digital a través de les millors solucions i serveis tecnològics.

Ajudem les empreses a millorar la seva competitivitat mitjançant els millors serveis de transformació digital

Si necessites vendre més, automatitzar processos, reduir costos, protegir el teu negoci contra els ciberatacs, o tens altres necessitats, fes-nos-les saber i el nostre equip d’experts en digitalització està aquí per ajudar-te.

Posem a l’abast d’autònoms, emprenedors i empreses diferents solucions, programes i serveis, enfocats a identificar les tecnologies adequades a les seves necessitats en el seu procés cap a la digitalització.

La digitalització no és una opció, és una necessitat i una oportunitat que aporta importants beneficis a les organitzacions, millora la seva competitivitat i comunicació amb els clients, redueix els costos,  augmenta la seva visibilitat, atreu el talent i fomenta la col·laboració interna.

Sigui com sigui la teva empresa o negoci, de la mà del nostre equip de professionals, la transformació digital esdevindrà una ocasió de creixement i expansió que no pots deixar escapar.

La tranformació digital és una realitat i des de la Cambra, treballem per assistir a les empreses a través de diferents programes i serveis.

Descobreix els nostres serveis i programes de digitalització

Digital Impulse Hub

Projecte europeu liderat per la Cambra de Terrassa per a la transformació digital de les empreses i de l’administració pública que aglutina diferents membres públics i privats.

Acelera Pyme

Des de la nova oficina AceleraPyme de Cambra de Terrassa posem a disposició de les empreses i autònoms un servei gratuït d’assessorament en el seu procés de digitalització. Projecte cofinançat pels fons europeus FEDER.

Pyme Digitalització

Impulsar la transformació digital de les pimes, ajudant-les a integrar eines digitals i aprofitar les oportunitats de la digitalització.

Màrqueting Digital

Gràcies al nostre servei d’assessorament podràs posar en marxa un pla de màrqueting digital amb el qual aprofitar les oportunitats que ofereix internet al teu negoci.

Silvia Herrera. Responsable de serveis de digitalització d'empreses.

Silvia Herrera . Responsable de serveis de digitalització d’empreses

Contacta amb nosaltres i comença la transformació digital de la teva empresa! digitalitzacio@cambraterrassa.org – 937 339 833

Close Menu