ELS REPTES D’EMPRENDRE UN NOU PROJECTE DINS LA CAMBRA


Susanna Patiño, Secretària General de la Cambra de Comerç de Terrassa

Tenir l’oportunitat d’ocupar el càrrec de Secretaria General a la Cambra Oficial de Comerç Industria i Serveis de Terrassa em porta a reflexionar què m’ha conduit a emprendre aquest repte dins d’aquesta organització de més de 130 anys d’història.

Per mi, és important entendre que això ha estat possible gràcies a totes aquelles persones que anteriorment han desenvolupat aquesta funció i que, fruit dels seus encerts, han fet que aquest camí m’encoratgi i tingui l’honor de poder continuar amb l’empremta deixada, sempre amb tot el meu agraïment i fent-lo extensiu, també, a l’equip professional que m’hi acompanya.

Fent una mirada cap al futur i atesa la finalitat de la Cambra, que és la representació, promoció i defensa dels interessos generals del comerç, la indústria i els serveis, així com la prestació de serveis a les empreses, s’obren molts reptes per endavant. L’actual context sanitari fa que, aquests, siguin especialment significatius i, per tant, el fet de poder contribuir a la defensa del nostre teixit socioeconòmic i oferir tot allò que pugui ser d’utilitat i necessitat serà, en aquests moments, un desafiament personal.

Un dels majors estímuls a l’hora d’encarar aquesta nova etapa és la implicació en aquest projecte de l’actual comitè executiu i del plenari de la Cambra que, amb poc més d’un any de mandat i amb el lideratge del nostre president, s’ha estructurat i ha entomat les responsabilitats que li pertoquen, conjugant la realitat del dia a dia de la institució amb l’atenció a les més de trenta-tres mil realitats empresarials de la nostra demarcació i amb un executiu decidit a impulsar també aquelles noves activitats que entenem com a necessàries per enfortir l’activitat del teixit empresarial.

Un sincer agraïment que trasllado a totes les persones que integren el comitè executiu, el plenari de la Cambra i al President, que encapçala el projecte, per l’oportunitat que m’han donat d’emprendre aquest repte.