Skip to main content

ELS REPTES D’EMPRENDRE UN NOU PROJECTE DINS LA CAMBRA


Susanna Patiño, Secretària General de la Cambra de Comerç de Terrassa

Tenir l’oportunitat d’ocupar el càrrec de Secretaria General a la Cambra Oficial de Comerç Industria i Serveis de Terrassa em porta a reflexionar què m’ha conduit a emprendre aquest repte dins d’aquesta organització de més de 130 anys d’història.

Per mi, és important entendre que això ha estat possible gràcies a totes aquelles persones que anteriorment han desenvolupat aquesta funció i que, fruit dels seus encerts, han fet que aquest camí m’encoratgi i tingui l’honor de poder continuar amb l’empremta deixada, sempre amb tot el meu agraïment i fent-lo extensiu, també, a l’equip professional que m’hi acompanya.

Fent una mirada cap al futur i atesa la finalitat de la Cambra, que és la representació, promoció i defensa dels interessos generals del comerç, la indústria i els serveis, així com la prestació de serveis a les empreses, s’obren molts reptes per endavant. L’actual context sanitari fa que, aquests, siguin especialment significatius i, per tant, el fet de poder contribuir a la defensa del nostre teixit socioeconòmic i oferir tot allò que pugui ser d’utilitat i necessitat serà, en aquests moments, un desafiament personal.

Un dels majors estímuls a l’hora d’encarar aquesta nova etapa és la implicació en aquest projecte de l’actual comitè executiu i del plenari de la Cambra que, amb poc més d’un any de mandat i amb el lideratge del nostre president, s’ha estructurat i ha entomat les responsabilitats que li pertoquen, conjugant la realitat del dia a dia de la institució amb l’atenció a les més de trenta-tres mil realitats empresarials de la nostra demarcació i amb un executiu decidit a impulsar també aquelles noves activitats que entenem com a necessàries per enfortir l’activitat del teixit empresarial.

Un sincer agraïment que trasllado a totes les persones que integren el comitè executiu, el plenari de la Cambra i al President, que encapçala el projecte, per l’oportunitat que m’han donat d’emprendre aquest repte.

Close Menu