Skip to main content

APROPAR EL MÓN EMPRESARIAL A LES ESCOLES

Santiago Sabatés, Vicepresident 1r

Terrassa, 22 de gener de 2020. La col·laboració entre les empreses i les escoles permet – i alhora n’és un molt bon canal – que l’alumnat pugui rebi un impacte positiu i motivador al voltant del món de l’empresa i dels empresaris i empresàries. El fet de poder viure i interioritzar una experiència emprenedora d’innovació i creativitat pot suposar un valor afegit en la seva formació. Recentment, la Cambra de Terrassa i FemCAT han iniciat una col·laboració per al Programa Escola i Empresa, que apropa el món empresarial a les escoles i instituts. A través de les experiències d’empresaris que expliquen la seva trajectòria, aquest programa ha aconseguit que prop de 90.000 alumnes de 4t d’ESO, Cicles Formatius i Batxillerat d’arreu de Catalunya tinguin una experiència de diàleg i puguin conèixer on es genera la riquesa que via redistribució permet finançar el benestar social.

Els empresaris/es ponents, els quals han rebut prèviament una formació per a tal finalitat amb una metodologia avalada pel Departament d’Educació, es desplacen als centres i conversen amb l’alumnat sobre el seu dia a dia i el paper de l’empresa a la societat.
Durant el curs passat, es van fer 48 sessions/xerrades del programa al Vallès Occidental, que representen 1.503 alumnes. Per a ser un dels empresaris participants en aquest projecte, es pot demanar més informació contactant directament amb la Cambra a comunicacio@cambraterrassa.org

Close Menu