Skip to main content
Sessió informativa: Les afectacions del conflicte Rússia i Ucraïna en les empreses

El passat 16 de juny l’equip de l’àmbit internacional de la Cambra de Terrassa va organitzar una sessió informativa per a les empreses que han vist afectades les operatives comercials amb Rússia

      

La sessió, en un format presencial i molt participatiu, va ser impartida pel nostre responsable en l’àmbit de l’Assessorament Jurídic, en Daniel González i les empreses van poder no només posar-se al dia dels darrers paquets de sancions imposades per la Unió Europea sinó conèixer quines implicacions podien tenir aquestes en l’operativa comercial a aquests mercats.

Els participants, van tenir l’oportunitat d’exposar els seus casos particulars i gràcies a això la sessió va ser molt a mida de les particularitats de cada empresa que hi va assistir.

Som conscients del què implica tota l’operativa d’exportació en una empresa. Sabem també que l’empresa vol obtenir una resposta àgil i eficaç. A la Cambra de Terrassa, donem resposta als dubtes que puguis tenir en la teva operativa d’exportació. El nostre equip treballa per estar al dia en tots aquells aspectes operatius, documentals, legals i de prospectiva que puguin ajudar-te a minimitzar qualsevol risc.

Vols saber què podem fer per a tu?

Contacta’ns!

 

Iolanda Pujol
Responsable de l’àmbit de Comerç internacional de la Cambra de Comerç de Terrassa
Tel: 937339833
e-mail: ipujol@cambraterrassa.org
LinkedIn

Close Menu