Skip to main content

Joan Franquesa, delegat de la Cambra de Comerç de Terrassa a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat

 

Terrassa, 11 de gener 2024 – La Cambra de Comerç de Terrassa disposarà, per tercer mandat consecutiu, d’un delegat territorial específic per atendre i recollir les inquietuds socioeconòmiques de l’empresariat dels municipis de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat. En aquesta ocasió, el membre del Ple de la corporació encarregat de la tasca és Joan Franquesa i Cabanes, representant de l’Associació Empresarial de Sant Cugat del Vallès. El president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Ramon Talamàs, explica la importància d’aquesta responsabilitat tot recordant que “aquests tres municipis representen el 60% de la demarcació en termes VAB (valor agregat brut)”.

La funció del nou delegat, qui desenvoluparà una acció sobretot proactiva, serà fer seguiment de les necessitats en matèrica de promoció econòmica dels tres municipis. De manera continuada, mantindrà contacte amb l’empresariat i sector comercial per tal de recollir les inquietuds i propiciar de manera efectiva el desenvolupament de serveis i l’acompanyament per part de la Cambra de Comerç de Terrassa a empreses, comerços i autònoms.

Tot just, ahir dimecres, va tenir lloc una reunió per analitzar les potencialitats de col·laboració entre ambdues entitats, la Cambra de Comerç de Terrassa i l’Associació Empresarial de Sant Cugat del Vallès, a benefici de les empreses dels tres municipis que configuren la delegació territorial.

Delegació digital

Cal recordar que es pot accedir a la delegació digital de la Cambra de Comerç a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat a través de la web . Des d’aquest espai online, es poden dur a terme gestions i tràmits, i accedir a informació d’interès de cadascun dels tres municipis de la delegació territorial. També es pot contactar amb el delegat a través de delegacio@cambraterrassa.org

Expert en Dret Urbanístic

Joan Franquesa té una important experiència com a advocat especialitzat en Dret Urbanístic i Gestió Patrimonial. Així mateix, presta serveis de consultoria legal a empreses i particulars tant d’àmbit nacional com d’expansió internacional. Actualment, a més de ser membre del plenari de la Cambra de Comerç de Terrassa, exerceix com a soci fundador i president de Sant Cugat Empresarial, president del Comitè Internacional del Gremi d’Àrids, vocal de la Junta FIABCI España i vicepresident Institucional i de Patrimoni de Futbol Club Barcelona (FCB).

És soci fundador de Land & Law on exerceix de responsable de l’àrea de gestió i inversió patrimonial, tot oferint assessorament legal global, tant a particulars com a empreses.

 

Close Menu