Skip to main content
Dimecres, dia 24 d’abril, a les 18.30 h

 El professor de l’IESE, Sr. Jordi Gual, presentarà
el seu nou llibre “Confiar no tiene precio”
a la Cambra de Comerç de Terrassa

El Catedràtic defensa que només amb valors humanistes es
podrà garantir un capitalisme renovat

 

Terrassa, 22 d’abril 2024 – El pròxim dimecres, dia 24 d’abril, el professor d’Economia de l’IESE, Sr. Jordi Gual, presentarà el seu darrer llibre “Confiar no tiene precio”, a la Cambra de comerç de Terrassa. L’acte se celebrarà a partir de les 18.30 de la tarda, a l’auditori Ramon Trenchs i estarà conduït per la periodista Sra. Elena Busquets, directora del diari digital empresarial Via Empresa.

A “Confiar no tiene precio”, Jordi Gual presenta una conciliadora proposta de reconstrucció de la confiança, en temps d’incertesa, que passa per una encertada gestió de les polítiques econòmiques, per convertir les empreses en eixos centrals d’aquesta regeneració, i per recuperar la recerca del bé comú. Per a l’autor, només amb valors humanistes serà possible garantir el funcionament d’un capitalisme renovat.

Sobre l’autor

Jordi Gual és professor ordinari (Catedràtic) d´Economia d´IESE Business School. També és Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Barcelona i Doctor en Economia (1987) per la Universitat de Califòrnia (Berkeley) i Research Fellow del Center for Economic Policy Research (CEPR) de Londres. Jordi Gual ha publicat àmpliament sobre temes bancaris, integració europea, regulació i política de competència.

De la seva extensa carrera professional, destacar que entre el 2016 i el 2021 va ser president de CaixaBank i que des de l’abril de 2021 és president del Consell d’Administració de VidaCaixa . Forma part del Consell Assessor de Telefónica Espanya i és membre del Consell d’Administració de Telefônica Brasil, entre altres activitats i col·laboracions

Recentment, ha estat nomenat com a SUERF Fellow i vocal del Consell Assessor de l’Institut Espanyol d’Analistes Financers, institució que l’any 2019 li atorgava la Insígnia d’Or.  El 1999 va ser guardonat amb el Premi de Recerca de l’European Investment Bank, i el 1979 amb el Premi Extraordinari de Llicenciatura en Ciències Econòmiques i Empresarials. També va rebre una beca Fullbright.

 

Close Menu