Skip to main content

Estrenem el nou lloc web de la Cambra de Comerç de Terrassa i el nostre blog “Ara, empresa”: un espai on us oferirem informació útil i proporcionarem continguts d’interès per a l’empresa.

 

“Ara, empresa” és el nou eslògan de la institució. Ara és moment d’emprendre, de formar-se, de definir estratègies de creixement, de reforçar competències clau, d’internacionalitzar-se…

La nostra vocació és vetllar per l’interès dels emprenedors, de les empreses que volen créixer i de les que volen convertir-se en exportadores.  Com a entitat de serveis compromesa amb el desenvolupament econòmic de la demarcació tenim com a finalitat oferir informació, assessorament i formació per millorar la gestió de les empreses a nivell local, nacional i internacional.

En aquest blog, us oferirem continguts relacionats amb la formació, l’assessorament jurídic internacional, la gestió empresarial, les tramitacions i certificats o la prospectiva i les missions comercials internacionals.

Alhora, us mantindrem al dia dels esdeveniments, sessions informatives i activitats de networking que organitzem, com per exemple, els Premis Cambra, la Jornada d’Emprenedoria o la Jornada d’Internacionalització.

Tot això, de la mà dels experts de la Cambra i dels col·laboradors de la institució, que enriquiran aquests continguts amb la seva experiència i coneixement.

També posem a la teva disposició “Èxit”: una comunitat pensada perquè et sentis més acompanyat i perquè disposis dels millors beneficis per a l’empresa. Pots descobrir-ne els avantatges aquí: www.cambraterrassa.org/exit/

El nostre objectiu és que aquesta nova eina us sigui útil per a la gestió i competitivitat de l’empresa, per a la realització dels vostres projectes i per la consecució dels vostres objectius

Close Menu