Skip to main content

Quins aspectes haurem de tenir en compte en planificar una activitat per a l’empresa?

 

Les activitats relacionals són eines de comunicació que han d’estar molt ben planificades per assolir els objectius fixats. Les empreses organitzen esdeveniments externs i interns involucrant tant a clients,  proveïdors, com a col·laboradors. Aquestes activitats promouen la creació de nous contactes, el networking i l’intercanvi d’experiències apropant a l’organitzador al seu públic objectiu.

L’organització d’esdeveniments, reunions internes o amb col·laboradors, presentacions de producte o dels cursos de formació per a l’empresa és un repte que requereix una planificació molt acurada per tal de garantir l’èxit de l’activitat.

Són molts els factors a considerar i cal seguir uns passos molt concrets per no oblidar cap detall en el camí. Si bé hem de tenir en compte els diferents públics i contextos als quals ens dirigim, hi ha una sèrie de passos que hem de seguir a l’hora d’organitzar un esdeveniment intern o extern.

Quins són els 8 punts clau que hem de tenir en compte, a l’hora d’organitzar un esdeveniment corporatiu?

1. Definir l’objectiu de l’activitat: què volem aconseguir?
2. Identificar el públic objectiu: a qui volem acostar-nos? Quin és el nostre target?
3. Programar activitats, calendari i assignar funcions clares pel bon desenvolupament de l’organització.
4. Planificar les convocatòries i les comunicacions: com ho transmetrem als treballadors, als nostres clients, col·laboradors o proveïdors?
5. Preparar material i documentació necessària: fes una llista amb tot el que necessitaràs per a l’organització del teu esdeveniment.
6. Planificar les accions posteriors a la realització de l’esdeveniment, curs o reunió: per exemple, una reunió de seguiment, lliurament de certificats, seguiments de qualitat, etc.
7. Avaluació dels resultats: hem aconseguit els objectius que ens havíem fixat?

A més a més, hem de sumar-hi un últim punt clau:

8. La necessitat de trobar un lloc idoni i adequat per a l’activitat que estem organitzant.

Què ha d’oferir un bon espai per al teu esdeveniment?

L’espai escollit ha de facilitar-nos les prestacions necessàries, ha de ser còmode i pràctic, i sobretot, ha d’estar alineat amb la imatge que volem projectar de la nostra empresa o marca.

És aquí on la Cambra et proporciona la solució, oferint espais preparats a mida amb el material i l’equipament que necessitis i facilitant el bon desenvolupament de l’esdeveniment de la teva organització.

A les instal·lacions de la Cambra hi trobaràs un espai adequat als requeriments de la teva activitat, i alhora, un servei que et donarà la tranquil·litat que necessites per poder realitzar el teu esdeveniment, sense cap altra preocupació que centrar-te en els teus objectius fixats.

Més informació sobre el servei de lloguer de sales de la Cambra

O demana’ns més informació i visita el teu espai a la Cambra:
Marianella Pereira mpereira@cambraterrassa.org

Close Menu