Skip to main content

IMPULSA STARTUP 2024

Acceleradora equity free 

Impulsa el teu projecte cap a l’èxit amb els millors mentors professionals i el suport de la Cambra de Comerç de Terrassa
L’Acceleradora Impulsa Startup és una oportunitat emocionant per a emprenedors com tu per fer créixer els teus projectes de negoci amb el suport de mentors experimentats i formar part d’un ecosistema de suport de la Cambra de Comerç de Terrassa.
Gràcies al suport del Fons Social Europeu, oferim un programa subvencionat, dissenyat per ajudar-te a assolir els teus objectius empresarials.
És un programa innovador que ofereix mentoria personalitzada i recursos per a start-ups amb menys de cinc anys d’existència o idees emprenedores de negoci amb un prototip validat.
Creiem en el poder del mentoratge i la col·laboració per accelerar el creixement empresarial i la innovació.

BENEFICIS DEL PROGRAMA:

Premi de 6.000 €: Opta a aconseguir un premi de fins a 6.000 € per a accelerar el teu projecte empresarial.
Mentoria professional: Connecta amb mentors  amb experiència en diversos sectors i àrees funcionals per rebre orientació i consells experts.
Accés a recursos: Aprofita els recursos i les eines que necessites per impulsar el teu projecte, incloent espais de treball compartits i connexions a la xarxa.
Assessorament financer: Obtén assessorament sobre finances, finançament i estratègies de creixement per garantir la viabilitat a llarg termini del teu negoci. 
 Networking: Amplia la teva xarxa de contactes empresarials i connecta amb altres emprenedors amb qui compartir experiències i recursos. 
Projecció i visibilitat: Podràs ser un dels seleccionats per a presentar la teva idea de negoci en congressos com el 4Y4N, VDS o el South Summit.
Suport del Fons Social Europeu: Aprofita els fons subvencionats per accedir al programa sense cap cost de participació i sense cessions d’equitat.
Ecosistema de suport de la Cambra de Comerç de Terrassa: Com a participant del programa, formaràs part d’un ecosistema de suport empresarial proporcionat per la Cambra de Comerç de Terrassa, amb accés a serveis, recursos i oportunitats exclusives.
Pitch competition: presenta la teva idea de negoci davant d’inversors, podràs ser el guanyador del premi de 6.000€.

REQUISITS D'ADMISSIÓ

Tenir un prototip validat o una empresa creada amb menys de cinc anys d'existència.
Aquesta acceleradora està oberta a tots els sectors i indústries, i busquem projectes amb potencial de creixement i impacte.

COM PARTICIPAR-HI?

Per sol·licitar la teva plaça a l’Impulsa Startup 2024, completa el formulari d’interés amb una breu descripció del teu projecte.
Els seleccionats seran contactats per a una entrevista personal.

No deixis passar aquesta oportunitat única per a impulsar el teu negoci cap a l'èxit.

Uneix-te a l'Acceleradora Impulsa Startup 2024 i fes realitat el teu somni empresarial!

Reserva la teva plaça!

Assegura’t de presentar la teva sol·licitud abans de que s’esgotin les places️.

La participació és gratuïta gràcies al Fons Social Europeu.

 Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres a través de emprenedoria@cambraterrassa.org

Close Menu