Skip to main content

IMPULSA STARTUP 2024

Acceleradora equity free 

Impulsa el teu projecte cap a l’èxit amb els millors mentors professionals i el suport de la Cambra de Comerç de Terrassa
L’Acceleradora Impulsa Startup és una oportunitat emocionant per a emprenedors com tu per fer créixer els teus projectes de negoci amb el suport de mentors experimentats i formar part d’un ecosistema de suport de la Cambra de Comerç de Terrassa.
Gràcies al suport del Fons Social Europeu, oferim un programa subvencionat, dissenyat per ajudar-te a assolir els teus objectius empresarials.
És un programa innovador que ofereix mentoria personalitzada i recursos per a start-ups amb menys de cinc anys d’existència o idees emprenedores de negoci amb un prototip validat.
Creiem en el poder del mentoratge i la col·laboració per accelerar el creixement empresarial i la innovació.

BENEFICIS DEL PROGRAMA:

Premi de 4.800 €:
Opta a aconseguir un premi de fins a 4.800 € per a accelerar el teu projecte empresarial.
Mentoria professional: Connecta amb mentors  amb experiència en diversos sectors i àrees funcionals per rebre orientació i consells experts.
Accés a recursos: Aprofita els recursos i les eines que necessites per impulsar el teu projecte, incloent espais de treball compartits i connexions a la xarxa.
Assessorament financer: Obtén assessorament sobre finances, finançament i estratègies de creixement per garantir la viabilitat a llarg termini del teu negoci. 
 Networking: Amplia la teva xarxa de contactes empresarials i connecta amb altres emprenedors amb qui compartir experiències i recursos. 
Projecció i visibilitat: Podràs ser un dels seleccionats per a presentar la teva idea de negoci en congressos com el 4Y4N, VDS o el South Summit.
Suport del Fons Social Europeu: Aprofita els fons subvencionats per accedir al programa sense cap cost de participació i sense cessions d’equitat.
Ecosistema de suport de la Cambra de Comerç de Terrassa: Com a participant del programa, formaràs part d’un ecosistema de suport empresarial proporcionat per la Cambra de Comerç de Terrassa, amb accés a serveis, recursos i oportunitats exclusives.
Pitch competition: Presenta la teva idea de negoci davant d’inversors i podràs guanyar el primer premi de 4.800€ o el segon premi de 1.600€!

REQUISITS D'ADMISSIÓ

Tenir un prototip validat o una empresa creada amb menys de cinc anys d'existència.
Aquesta acceleradora està oberta a tots els sectors i indústries, i busquem projectes amb potencial de creixement i impacte.

COM PARTICIPAR-HI?

Assegura’t que compleixes els criteris d’elegibilitat i reserva la teva plaça.

Període d’inscripcions: Des del 29 de maig del 2024 fins el 21 de juny del 2024.

No deixis passar aquesta oportunitat única per a impulsar el teu negoci cap a l'èxit.

Uneix-te a l'Acceleradora Impulsa Startup 2024 i fes realitat el teu somni empresarial!

#EuropaSeSiente
La participació és gratuïta gràcies al Fons Social Europeu.

 Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres a través de emprenedoria@cambraterrassa.org

Close Menu