Skip to main content

Ajuts a la internacionalització per a les empreses de Rubí

Ens equivoquem si diem que la majoria d’empreses exportadores estan veient trontollar la seva operativa internacional? (Recessió en l’economia arran de la pandèmia aquests darrers dos anys, problemàtica d’abastiment, augment de preus del transport internacional, situació geopolítica actual arrel del conflicte entre Rússia i Ucraïna i augment de preus energètics). No és tan sols l’esforç de recuperar l’operativa internacional, és també continuar sent competitius als mercats que ja hi estem venent i saber si ho som als mercats que volem accedir i per això, cal redirigir l’estratègia.

Us proposem la participació als 6 Tallers que la Cambra de Terrassa impartirà per a les empreses de Rubí en el marc del Projecte de Millora de la competitivitat empresarial promogut per l’Ajuntament.

Aquests tallers suposen un ajut per a les empreses que vulguin conèixer com continuar creixent, adquirint una visió dels 360º de la internacionalització adaptada al canvi tecnològic que està transformant els que fins avui, eren els sòlids fonaments de l’operativa d’exportació.

Per una banda, els canvis en els clients i en les tecnologies emprades per relacionar-s’hi que forcen la transformació radical de les funcions comercials i de màrqueting. Per l’altra, el canvi en les estructures de mercats on es produeix un desplaçament de l’activitat cap a àrees emergents que s’estan convertint en competidors globals.

Taller 1. Orientem l’estratègia internacional. 18 de maig
Taller 2. A quin mercat hem de vendre? 15 de juny
Taller 3. Coneguem l’operativa internacional. 13 de juliol
Taller 4. El Social Selling en la venda internacional. 14 de setembre
Taller 5: Com trobar clients internacionals. 19 d’octubre
Taller 6: Les entitats de suport internacional. 16 de novembre

Aquest programa està promogut i finançat al 100% per l’Ajuntament de Rubí i la Diputació de Barcelona. Per aquest motiu, no suposa cap cost per a les empreses participants.

Close Menu