Skip to main content

Visats

Et tramitem i gestionem tota mena de documentació per a l’exportació davant de qualsevol organisme oficial a Barcelona i Madrid
La Cambra et facilitem tota la gestió per obtenir un visat: presentació de tota la documentació necessària a Ambaixades i Consolats, revisió de tota la documentació abans d’iniciar el tràmit i, si és precís, facilitar els formularis oficials.

La Cambra tramita per a tu, tota mena de documentació que s’hagi de legalitzar davant d’Ambaixades, Consolats, Ministeris, Col·legi de notaris o qualsevol altre organisme oficial a Barcelona i/o Madrid, amb total garantia i confiança.

Descripció del servei

Legalitzem i gestionem tràmits com:

  • Visats: presentem tota la documentació necessària als organismes pertinents per obtenir el visat, revisem tota la documentació abans d’iniciar el tràmit i si convé, us facilitem els formularis oficials.
  • Postil·la de La Haia: garantim la validesa internacional dels documents d’exportació i reduïm els costos i els terminis de lliurament pels països signants del conveni.
  • Documents varis: a més de Certificats d’origen, factures, packing list i documents varis, a la Cambra tramitem la legalització d’altres documents emesos per administracions centrals i autonòmiques o a les cambres de comerç.
Preu
CONCEPTE PREU SERVEI TAXES

Legalitzacions a Madrid

 

*Visats a Aràbia Saudí

86 €

 

145 €

 

5% Descompte

Aplicable a empreses Membres ÈXIT INTERNACIONAL

 

 

 

Segons les taxes establertes per cada organisme

Legalitzacions a Barcelona 70,50 €
Plus Col·legi de notaris / Notaria Local 22 € / 22 €
Plus Postil·la de l’Haia (més de 3 documents) 13,50 €/document (a partir del quart)
Altres Tràmits Segons pressupost depenent del tràmit

*IVA no inclòs

Termini

El termini de resolució dels tràmits pot variar segons la gestió a realitzar. A nivell orientatiu i amb caràcter aproximat:

  • Tràmits a MADRID la mitjana és de 10 dies hàbils
  • Tràmits a BARCELONA la mitjana és de 5 dies hàbils

Contacta amb Tramitacions: tramitacions@cambraterrassa.org.

 93 733 98 33

Close Menu