Skip to main content

Procés electoral de les tretze Cambres de Comerç de Catalunya

Resultats provisionals de les eleccions a les cinc vocalies al Ple de la Cambra de Terrassa a proposta de les organitzacions empresarials

 

Terrassa, 24 d’octubre 2023 – Aquest matí s’han celebrat a la seu de la Cambra de Comerç de Terrassa les eleccions a les cinc vocalies a proposta de les organitzacions empresarials. En aquestes votacions han tingut dret a vot els 35 membres al Ple de la Cambra de Terrassa escollits per sufragi dels electors i electores en les votacions celebrades del 15 al 20 de setembre. Efectuat l’escrutini provisional dels 155 vots per part de la mesa electoral, les cinc vocalies més votades corresponen a les persones candidates proposades en la llista de CECOT:

Les empreses candidates proclamades són:

  • CUSIDÓ CODINA, IGNASI 
  • PALET I PÉREZ, ANTONI
  • LINARES FERRER, XAVIER
  • ESPINAR GIL, PAULA
  • CABELLO CORONADO, ALBA

La Junta Electoral Territorial proclamarà electes les candidatures aquest divendres dia 27 d’octubre. Fins aleshores, els resultats de l’escrutini són provisionals. La Cambra de Comerç de Terrassa farà públics a través de la web https://www.cambraterrassa.org/proces-electoral/ les candidatures electes el mateix divendres.

El Ple de la Cambra de Comerç de Terrassa, sorgit de la present convocatòria electoral, que clourà el dia 2 de novembre amb la constitució del nou Ple, estarà format per un total de 45 membres. Del total d’empreses representades al Ple de la Cambra, 35 són les designades per sufragi dels electors i electores (cinc membres més que en les eleccions de 2019). Altres cinc membres amb representació al Ple corresponen als representants proposats per les organitzacions empresarials (votacions celebrades avui). I, cinc membres corresponen als representants d’empreses de major aportació voluntària, declarades electes el passat 6 d’octubre.

Dijous, dia 2 de novembre a les 13.00 a la seu de la corporació terrassenca

Constitució del nou Ple de la Cambra de Comerç de Terrassa

El dijous, dia 2 de novembre, a les 13.00, se celebrarà l’acte de constitució del nou Ple de la Cambra de Comerç de Terrassa. Durant la sessió, que tindrà lloc a l’Auditori President Trenchs (planta primera),  els nous membres del Ple escolliran els dotze membres que integraran el Comitè Executiu – president/a, vicepresident/a primer/a, vicepresident/a segon/a, vicepresident/a tercer/a, tresorer/a, i set vocals – que lideraran la corporació els pròxims quatre anys

L’acte estarà presidit per l’Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, titular de l’òrgan tutelar de les cambres i president de la Junta Electoral Central. Amb la constitució del nou Ple finalitza el procés de renovació dels òrgans de govern de la corporació terrassenca.

Tot seguit a l’acte de constitució del nou Ple està prevista la celebració d’un contacte amb els mitjans de comunicació.

Close Menu