Skip to main content

Avui, dimarts 9 d’abril, a la seu de la corporació terrassenca

 

Reunió dels Comitès Executius de les Cambres de Comerç de Manresa, Sabadell i Terrassa per impulsar la seva col·laboració en el marc dels reptes del teixit socioeconòmic

 

Terrassa, 9 abril 2024 – Els Comitès Executius de les Cambres de Comerç de Manresa, Sabadell i Terrassa, encapçalats pels seus presidents Sra. Sílvia Gratacós, Sr. Ramon Alberich, i Sr. Ramon Talamàs, respectivament, han celebrat avui dimarts, dia 9 d’abril, una reunió de treball a la seu de la corporació terrassenca. La trobada ha tingut com a objectiu principal valorar i compartir les seves realitats i estratègies per potenciar el desenvolupament socioeconòmic de llurs demarcacions. En la sessió també s’han analitzat els nous reptes camerals, com potenciar la seva col·laboració i determinar les preguntes que es presentaran als partits polítics de cara a les pròximes eleccions catalanes del 12 de maig.

Cal destacar que en conjunt de les demarcacions territorials de les tres cambres es genera un 15% del VAB de i de l’ocupació a Catalunya.   

L’evolució del Digital Impulse Hub, la potencialitat i evolució dels programes de promoció del comerç, la implicació empresarial en la Formació Professional d’Itinerància, i l’anàlisi d’infraestructures, entre altres, han estat punts de l’ordre del dia. Amb tot, la trobada, que ha acabat amb un dinar de treball, ha estat oberta al tractament de diferents qüestions d’actualitat en el qual els trenta-sis participants han tingut l’oportunitat de compartir les seves opinions.

Les relacions de col·laboració entre les càmeres de comerç de Manresa, Sabadell i Terrassa tenen una llarga trajectòria orientada, sobretot, a la reivindicació i defensa conjunta en matèria d’infraestructures i comunicacions. Ara un cop ja consolidats i en funcionament els nous executius després de les darreres eleccions, s’ha cregut convenient reactivar aquestes trobades.

Close Menu