Skip to main content

La Cambra de Comerç de Terrassa participa en el Seminari de Rellançament de la Xarxa PIDI a Sevilla

 

Terrassa, 4 d’octubre de 2023 –  Aquesta trobada organitzada pel Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI), ha tingut lloc al Centro Tecnológico de Andalucía. Aquest esdeveniment, s’ha centrat en impulsar el rellançament de la Xarxa PIDI després de la posada en funcionament del nou protocol de participació de les entitats que formen part de la xarxa.

Actualment, la Xarxa PIDI està formada per una entitat coordinadora que és el CDTI, una entitat de Suport per a consultes nacionals, una entitat per a consultes internacionals, quatre entitats autonòmiques i quaranta-una entitats PIDI (entre elles la Cambra de Comerç de Terrassa), que té com a missió facilitar a les empreses l’accés a les ajudes i subvencions tant nacionals com europees a la innovació tecnològica.

La trobada, que va tenir lloc els dies 25 i 26 de setembre, va proporcionar una plataforma d’intercanvi de coneixements i experiències en l’àmbit de l’assessorament a les empreses sobre com desenvolupar projectes d’innovació tecnològica i com accedir a finançament per als mateixos. La Cambra de Comerç de Terrassa, representada per Carles Giner, es va unir amb els coordinadors de diverses Comunitats Autònomes i amb el propi CDTI per intercanviar idees sobre les estratègies i projectes que impulsin l’adopció de tecnologies avançades en el sector empresarial.

La Cambra de Comerç de Terrassa reafirma el seu compromís de donar suport a la innovació tecnològica i el creixement empresarial a la seva demarcació, treballant en estreta col·laboració amb el CDTI i els altres punts de la xarxa. Des del 2019 fins al 2022, des del punt PIDI de la Cambra de Terrassa s’han tramitat 140 projectes innovadors que han canalitzat 75 milions d’Euros entre préstecs i ajuts.

La Cambra de Comerç de Terrassa és una institució dedicada a promoure el desenvolupament econòmic i empresarial a la seva demarcació, proporcionant serveis i suport a les empreses locals en la seva recerca de la innovació i la competitivitat en el mercat. El Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) és una entitat que promou la innovació i el desenvolupament tecnològic en el teixit empresarial del país. La trobada de Punts PIDi és una iniciativa del CDTI que reuneix actors clau en l’ecosistema d’innovació tecnològica a Espanya.
Close Menu