Skip to main content

CONVOCATÒRIA · INVITACIÓ

Trobada d’Any Nou amb els Mitjans de Comunicació

 

President i vicepresidents de la
Cambra de Comerç Terrassa faran balanç del 2023
i presentaran els projectes per al nou exercici

 

L’Àgora Empresarial, la Llei de Cambres, l’estació de la Llana a Rubí
i la B40, entre els temes a tractar

 

Terrassa,12 gener de 2024 – El president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Ramon Talamàs, així com els vicepresidents Emili Pablos, Nacho Navarro, i Jordi Rodríguez oferiran, el pròxim dilluns 22 de gener a les 10.00 del matí, una trobada informativa amb els mitjans de comunicació. L’acte se celebrarà a la seu de la Cambra de Comerç de Terrassa  (Sala Sant Cugat) i comptarà també amb els membres del Comitè Executiu de la corporació Paco Hoya (tresorer) i Montserrat Clemente (vocal).

Així doncs, es presentaran els resultats de la corporació terrassenca de l’exercici 2023  –  amb unes previsions d’increment del volum d’activitat d’un 16%, davant el 2022 -.  Els membres del Comitè Executiu, d’acord amb les seves delegacions, exposaran els eixos, reptes i projectes per al 2024. Entre els temes, s’abordaran el desenvolupament de l’Àgora Empresarial, la Llei de Cambres, la B40 i l’estació de la Llana a Rubí – en matèria d’infraestructures -, i altres apostes per a l’impuls econòmic de la demarcació territorial integrada pels municipis Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. 

Memòria 2023

El director gerent de la Cambra de Comerç de Terrassa, Josep Prats, i la responsable d’Estratègia i Projecció Institucional, Iolanda Pujol, presentaran la Memòria 2023. El document recull les dades del darrer exercici en matèria d’emprenedoria, digitalització, internacionalització i formació, entre altres.

L’acte s’acompanyarà d’un esmorzar. Esperem comptar amb la vostra assistència

AGENDA:  TROBADA ANY NOU MITJANS DE COMUNICACIÓ 
Dia:
Dilluns, dia 22 de gener de 2024
Hora:
10.00 (durada aproximada 1h30’)
LLoc:
 Cambra de Comerç  de Terrassa, c. Blasco de Garay 29-49, 08224 Terrassa

Podeu confirmar assistència ·  premsa@cambraterrassa.org ·  93 733 9834

 

 

 

Close Menu