Skip to main content

 

Inclou la Diagnosi d’Innovació Comercial, amb un informe millora, i formació en competències digitals

Oberta una nova convocatòria del Programa de Suport al Comerç 2023, totalment subvencionat

Hi poden accedir pimes, micropimes i autònoms dels dotze municipis de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Terrassa.

La Cambra de Comerç de Terrassa posa, un any més, a disposició del comerç detallista de la seva demarcació territorial el Programa de Suport al Comerç 2023. Aquest programa inclou la Diagnosi d’Innovació Comercial on s’analitzen aspectes clau del negoci i que permet elaborar un informe amb propostes concretes de millora per al comerç. S’adreça a pimes, micropimes i autònoms, i es completa amb jornades formatives en competències digitals. Tots els serveis sol·licitats abans del 20 de novembre de 2023 són gratuïts per a l’empresa i subvencionats al cent per cent pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i els fons FEDER, gestionats per les Cambres de Comerç. En la darrera edició de la convocatòria de la Cambra de Comerç de Terrassa van participar vint-i-sis negocis.

Els comerços que s’acullin al programa disposaran d’una anàlisi en profunditat que identificarà els punts forts i febles del comerç. A més, amb els resultats de la diagnosi s’elabora també un informe amb suggeriments i idees per potenciar la competitivitat del comerç. L’anàlisi que es fa de l’establiment abasta aspectes com les característiques generals del comerç, l’entorn comercial i els factors d’atractivitat comercial, la distribució dels diferents elements a l’interior del local comercial i l’aspecte exterior, la cultura innovadora del comerç i l’estratègia comercial. També s’inclou una recomanació d’eines de digitalització per facilitar que el comerç pugui adaptar-se a les necessitats actuals i futures, i potenciar la venda online com a canal de venda complementari.
Poden beneficiar-se del programa les pimes, micropimes i autònoms del sector comerç de la demarcació territorial de la Cambra de Terrassa que pertanyin a alguns dels epígrafs d’activitat CNAE-2009, Grup 47 o amb IAE epígrafs 64,65, o. 66 (excloses les farmàcies). Per a més informació: https://www.cambraterrassa.org/comerc/diagnostic-dinnovacio-comercial/

La darrera convocatòria va comptar amb la participació de vint-i-sis establiments de diferents tipus (moda, cosmètica, llibreria, alimentació, o articles per animals, etc.) de la demarcació territorial que abasta els municipis Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. El Programa de Suport al Comerç compta, des de l’any 2004 , amb la participació i l’assessorament de la Cambra de Comerç de Terrassa.

 

Close Menu