Skip to main content

Procés electoral a les tretze cambres catalanes

La Junta Electoral Territorial proclama electes les cinc candidatures de major aportació voluntària al Ple de la Cambra de Comerç de Terrassa

 

Terrassa, 6 d’octubre 2023 – La Junta Electoral Territorial ha proclamat electes les cinc candidatures corresponents a les cinc vocalies de major aportació voluntària al Ple de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa. Les cinc empreses que concorrien per a aquesta representació al Ple han estat proclamades per la JET i, per tant, queden assignades totes cinc vocalies. El termini de presentació d’aquestes candidatures va cloure el passat dia 27 de setembre.

Les empreses candidates proclamades són:

 • CIRCUTOR, SA.
  Viladecavalls
 • EUROFRAGANCE, SLU.
  Sant Cugat del Vallès
 • SERAFI INDUSTRIA GRAFICA PUBLICITARIA, SA.
  Terrassa
 • FOLGAROLAS TEXTIL, SA
  Terrassa
 • AZBIL TELSTAR TECHNOLOGIES, SLU
  Terrassa

Organitzacions empresarials
La següent cita en el procés de renovació dels òrgans de govern de la Cambra de Comerç serà el pròxim dia 24 d’octubre per celebrar les votacions dels cinc representants de les organitzacions empresarials. L’acte tindrà lloc a la mateixa seu de la Cambra de Comerç de Terrassa, per part dels 35 membres escollits per sufragi dels electors i electores.

Cal recordar que l’òrgan tutelar de les cambres preveu que les tretze cambres catalanes hagin completat la constitució dels seus plenaris i l’elecció dels seus òrgans de govern durant el mes de novembre.

Composició Ple de la Cambra de Terrassa  

La composició del Ple de la Cambra de Comerç de Terrassa, sorgit de la present convocatòria electoral, estarà format per un total de 45 membres. Del total d’empreses representades al Ple de la Cambra, 35 corresponen a les designades per sufragi dels electors (PDF candidatures proclamades)

Altres  cinc membres amb representació al Ple correspondran als representants proposats per les organitzacions empresarials. I, cinc membres correspondran a representants d’empreses de major aportació voluntària.

Close Menu