Skip to main content
El dijous, 14 de desembre a la Cambra de Comerç de Terrassa, “The Future Makers’ Forum”

 

La Jornada EmpoderaT 2023 comptarà amb Bea Mesas,
Co-founder d’Incapto Coffee, una de les start-up més prometedores i amb projecció de 2023, segons el rànquing LinkedIn

 

  • La trobada, per promoure el contacte entre persones emprenedores, abordarà temes clau com les fonts de finançament per impulsar idees i accelerar negocis.
  • Cinc Start-ups en fase de creixement exposaran la seva experiència en una taula rodona

Terrassa, 4 de desembre’23 – El pròxim dia 14 de desembre se celebrarà a la seu de la Cambra de Terrassa una nova edició de la Jornada EmpoderaT, que es presenta sota el títol “The Future Makers’ Forum”. La jornada, orientada a afavorir la connexió entre persones emprenedores i establir contactes professionals profitosos, comptarà amb la conferència d’obertura “La revolució del bon cafè. Néixer i créixer en un entorn de competència ferotge”, a càrrec de la Bea Mesas, co-founder d’Incapto Coffe. Aquesta companyia catalana, de referència entre les Start-ups d’èxit actual, ha estat reconeguda com una de les empreses emergents més prometedores i amb projecció de 2023 en el rànquing que elabora la xarxa professional LinkedIn.

“The Future Maker’s Forum” (El fòrum dels creadors i creadores del futur) dona títol a la Jornada EmpoderaT 2023 de la Cambra de Comerç de Terrassa. La convocatòria està oberta a totes aquelles persones emprenedores, sigui quin sigui el punt de desenvolupament del projecte o idea de negoci. La jornada ofereix recursos per desenvolupar les primeres passes del projecte i també per accelerar el negoci.

Emprendre amb èxit
La Jornada EmpoderaT 2023 abordarà els temes clau per desenvolupar un projecte i fer-lo créixer. Així doncs, el programa repassarà els aspectes essencials per emprendre amb èxit: les fonts de  finançament, el desenvolupament i prototipatge, la innovació tecnològica i les aliances estratègiques.

Un altre apartat destacat d’aquesta jornada serà el destinat a experiències amb la participació de diferents emprenedors i emprenedores amb Start-ups en fase de creixement: Adrià Buzon,Co founder de Cuideo, Albert Munne, Co-founder de Memima Baby, Inés Betancourt,

CEO de Clariry Stethoscope, Adrián Senar, Co-founder Kreios Space, Xavier Espinal, CEO de Wecaria.

Incapto Coffee
La Start-up catalana Incapto Coffee ha sacsejat la indústria cafetera amb una manera sostenible de consumir de cafè. Presenta una alternativa de qualitat superior al cafè en càpsules i promou un producte que aposta per la reducció de residus. L’empresa cerca solucions tecnològiques d’avantguarda, tant en el sistema de subscripció digital com en el disseny de les seves màquines. L’empresa està liderada per Bea Mesas, Francesc Font, i Joaquim Mach, i part del rànquing elaborat per LinkedIn de les empreses emergents més prometedores i amb projecció del 2023.

Aposta estratègica i diferencial
La Cambra de Comerç de Terrassa és una de les cambres catalanes amb una major focalització i especialització en el foment de la nova emprenedoria. En aquest sentit, ampliar el ventall de suports als nous emprenedors i les Start-ups és una aposta estratègica i diferencial de l’entitat.

En aquests moments, qualsevol projecte o iniciativa emprenedora a la demarcació territorial de la Cambra de Terrassa pot trobar el suport necessari: des de la idea i la constitució de l’empresa, fins al seu creixement.

L’entitat ofereix el projecte EmpoderaT, del qual ja s’han beneficiat més de 200 persones amb formació especialitzada, tallers de sensibilització cap a l’emprenedoria, mentories personalitzades gratuïtes i acompanyament en el finançament. També desenvolupa el programa Acceleració per a Start-ups (Impulsa Digital) i disposa del Coworking Digital.

La Cambra de Comerç de Terrassa fomenta l’emprenedoria amb una estratègia 360 graus que permet obrir el ventall d’actuació a qualsevol col·lectiu i persona que pugui emprendre.

Close Menu