Skip to main content

El Teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat ha acollit aquest dijous dia 14 la gala de lliurament dels Premis Cambra 2022

LA CAMBRA LLIURA ELS PREMIS CAMBRA 2022 EN UN ACTE A OLESA DE MONTSERRAT AMB MÉS DE 600 ASSISTENTS

Han estat guardonades les empreses European Flavours & Fragrances Spain, Hercal Diggers, Bio-Fil i l’empresari Josep de C. Torrella Cascante, en un acte presidit pel Molt Honorable Sr. Roger Torrent, Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya

Els Premis Cambra 2022 compten amb el patrocini de CaixaBank, Fragrance Science, Consorci de la Zona Franca, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Grupo Preving, Bidons Egara, Circutor, Direxis (GrupTG DX), Ekon, Eurofragrance, Lasenor, Masachs Naus Industrials, Sarsa Vallès, Anquor, Baldó i Associats Constructora, Cerezo, DSV, Heavy Movement, JPM – Inmuebles y Gestión 1993, La Sirena i Serafí Indústria Gràfica. Amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, Casamitjana, la Passió d’Olesa de Montserrat, Penina Grup, el RACC i Videocapsulas.com i amb Diari de Terrassa i Via Empresa com a Media Partners

Olesa de Montserrat, 15 de juliol de 2022. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha lliurat els Premis Cambra 2022 en un acte relacional multitudinari al Teatre La Passió d’Olesa de Montserrat la nit del dijous 14 de juliol, que ha comptat amb més de 600 assistents i que ha estat presidit pel Molt Honorable Sr. Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

L’acte, que ha combinat la part més institucional dels guardons amb un espectacle teatral, entrevistes, gags, actuacions musicals, reportatges i d’altres, ha reconegut la tasca de Bio-Fil (Premi Cambra 2022 a la Innovació), Hercal Diggers (Premi Cambra 2022 a la Sostenibilitat), European Flavours & Fragrances Spain (Premi Cambra 2022 a la Internacionalització) i Josep de C. Torrella Cascante (Premi Cambra 2022 al Lideratge Empresarial).

Estrena de l’obra “El show de la B40”

Així, i en una aposta de continuïtat pel nou format introduït en els Premis Cambra 2021, el lliurament de guardons s’ha integrat en l’estrena de l’obra de teatre “El show de la B40” que ha servit tant per reconèixer la tasca de les 3 empreses i l’empresari guardonats com també per reivindicar la finalització d’una infraestructura cabdal per a la demarcació de la Cambra de Terrassa. “El show de la B40” ha comptat amb la direcció artística de Miquel Gorriz. El vestuari i caracterització dels i les artistes, a càrrec de Núria Llunell, i ha comptat amb els següents actors i actrius: David Olivares, Carles Martínez, Mireia Aixalà i Xavi Serrano, amb la producció de Mola Produccions. “El show de la B40” ha emulat un magazín televisiu, amb entrevistes, sorpreses, les actuacions musicals de Ex-Seed, grup musical que fusiona la musica clàssica amb el jazz i l’electrònica; i el lliurament dels Premis Cambra 2022.

I el show s’ha iniciat amb una entrevista a l’alcalde d’Olesa de Montserrat, Miquel Riera i Rey, i el president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, en un format més distès que el dels discursos protocolaris d’aquest tipus d’esdeveniments.

Miquel Riera, Alcalde d’Olesa de Montserrat: “la històrica col·laboració entre Terrassa i Olesa s’ha de traduir en una millor comunicació viària”

L’alcalde d’Olesa de Montserrat, Miquel Riera, ha destacat a l’entrevista la històrica col·laboració entre Terrassa i Olesa de Montserrat: “ens uneix un vincle especial amb Terrassa i això s’ha de traduir en tenir una millor comunicació viària de la que tenim actualment. Olesa és el Baix Llobregat Nord, som la porta d’entrada al Parc Natural de Montserrat, amb una història lligada al sector textil i al riu Llobregat”. A la pregunta sobre quan creu que finalitzarà la B-40, el Sr. Miquel Riera ha estat clar: “no m’hi jugaria pas res en posar una data. Tot i així, esperem que aquest esperit de col·laboració es contagiï entre les administracions i puguem acabar una infraestructura cabdal per a Olesa”.

 Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrassa: “Cal acabar la B40, cal aprofitar el moment i acabar una infraestructura cabdal per a la demarcació de la Cambra i per al país”

El president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, ha agraït les facilitats a l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i a la Passió d’Olesa de Montserrat per organitzar l’esdeveniment.

Així, ha esmentat que la Cambra ha decidit organitzar l’edició d’enguany dels Premis Cambra a Olesa degut al posicionament del Ple de l’ajuntament olesà del passat any per instar a la Cambra i a d’altres entitats a pressionar a les administracions per finalitzar la B-40: “estem totalment alineats amb l’Ajuntament d’Olesa, i vam considerar que calia reivindicar la finalització de la B40 aquí, ja que és cabdal per a Olesa i per a la demarcació. Cal recordar que cada dia entre Terrassa, Sabadell i Castellar del Vallès s’hi mouen 100.000 persones. La Cambra de Terrassa i la Cambra de Sabadell hem donat suport a les alcaldies de Terrassa, Sabadell i Castellar del Vallès per perllongar la B-40 fins Sabadell”.

En la seva intervenció, Talamàs va remarcar l’important paper de les cambres de comerç a Catalunya: “entenem que la col·laboració entre cambres i el seu paper per defensar els interessos de les empreses davant les administracions és un gran valor afegit que aquest país ha de tenir. Només aprofito per reclamar a les autoritats més coordinació, menys duplicitats i tancar d’una vegada el paper cameral i el nostre necessari finançament per poder ajudar més al teixit empresarial. Soc conscient que tenen sobrat coneixement de les nostres justes reivindicacions i ara no els cansaré amb repetir-nos, només els demano decisions franques, explícites i raonades”.

Empreses guardonades: Bio-Fil, European Flavours & Fragrances, Hercal Diggers i Premi Cambra al Lideratge Empresarial per a Josep de C. Torrella Cascante

El Premi Cambra 2022 a la Innovació, atorgat a Bio-Fil, l’ha recollit Carme Castelao, apoderada de la companyia, de mans de Nacho Navarro, vicepresident segon de la Cambra de Terrassa.

El Premi Cambra 2022 a la Internacionalització ha estat per European Flavours & Fragrances Spain, que Frédéric Joubert, director general a Espanya, ha recollit de mans d’Albert Ventura, vocal del Ple i responsable de l’Àrea d’Internacionalització del Comitè Executiu de la Cambra de Terrassa.

El Premi Cambra 2022 a la Sostenibilitat ha estat per a Hercal Diggers. Maria Rius, delegada de la Cambra de Terrassa a Rubí, Sant Cugat del Vallès i Castellbisbal ha lliurat el guardó a Miguel Ángel Pérez, gerent d’Hercal Diggers.

Josep de C. Torrella Cascante (Torrella Ingeniería – Arquitectura) ha rebut el Premi Cambra al Lideratge Empresarial de mans del Molt Honorable Senyor Roger Torrent, Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. El Sr. Torrella estava visiblement emocionat, ja que va participar directament en la construcció del Teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat i: “per primer cop puc veure aquest teatre des de dalt l’escenari, amb totes les estones que hi he estat des de baix”. Al llarg de la seva trajectòria s’ha ocupat del disseny, enginyeria i l’arquitectura de grans edificis industrials, com ara la seu de Samsung a L’Hospitalet de Llobregat, Condicionament i Docks, del Gremi de Fabricants de Sabadell, un pàrquing per a 20.000 vehicles al magatzem del Port de Barcelona, l’edifici DFactory del Consorci de la Zona Franca o l’Edifici Kinesia, del Grupo Puig a Vacarisses, entre d’altres grans projectes.

Nota de premsa de les empreses guardonades: https://www.cambraterrassa.org/european-flavours-fragrances-spain-bio-fil-i-hercal-diggers-empreses-guanyadores-dels-premis-cambra-2022/ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reproducció d’un vídeo reportatge de reivindicació de la finalització de la B-40

Durant la gala es va emetre un vídeo reportatge que reivindica la finalització de la B-40, que conté declaracions de personalitats del món polític i del teixit socioeconòmic català. Hi participen Ramon Tremosa, diputat al Parlament de Catalunya; Manel Larrosa, arquitecte, urbanista i membre de la junta de Fem Vallès; Jordi Ballart, alcalde de Terrassa; Cesca Berenguer, alcaldessa de Viladecavalls; Josep Mateu, director del RACC; Elisabeth Ribera, responsable de relacions externes a Catalunya de Mercadona; Carme Pros, gerent del Grup TG DX (TGO); Marianella Pereira, responsable de transformació digital i sostenibilitat de la Cambra de Terrassa; i Josep Prats, director gerent de la Cambra de Terrassa.

Mira el vídeo aquí: https://youtu.be/doP6Et90I1k

Entrevista al Sr. Xavier Flores, secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i al Sr. Ricard Font, secretari general de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya

Després del vídeo reivindicatiu arribava un dels moments de la nit, l’entrevista conjunta al Sr. Xavier Flores, secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana; i al Sr. Ricard Font, secretari general de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya.

El Sr. Flores ha remarcat que el tram Olesa-Terrassa estarà finalitzat l’any 2023: “aquest tram porta molts anys en obres i l’any vinent serà una realitat. Ja sé que ho han dit molts però afirmo aquest compromís. L’any vinent, ens preguntarem com continuarem la B40 després de finalitzar aquest tram”. I ha afegit: “Hi ha hagut un canvi de xip del govern, som transparents, hi ha una comissió de seguiment per explicar a la societat civil en quin punt estan les obres i com volem avançar i estem en contacte amb els ajuntaments del territori per fer un plantejament conjunt”.

Per la seva part, Ricard Font ha remarcat: “cal creure en aquest termini que ens marca en Xavier Flores. Durant molts anys no ens han explicat què passava amb la B40 i això ha canviat, fet que és molt positiu”, que ha volgut destacar la col·laboració amb els municipis: “Hi ha una col·laboració amb Terrassa, Sabadell i Castellar del Vallès i és que la B-40 permetria desofegar algunes xarxes viàries. Pensem que la B-40 com a tal ha d’acabar a Terrassa i després continuar com una ronda, cal començar a pensar en com seria el projecte de ronda entre Terrassa i Sabadell”.

El Sr. Xavier Flores ha volgut afegir: “estem tirant endavant el pla específic de mobilitat del Vallès, que determina que aquest tram és prioritari. Cal consensuar-ho i tractar de tirar-ho endavant. Hem de trobar els punts en comú per fer-ho”.

Una seixantena d’assistents han viatjat en autocar des de Terrassa a Olesa de Montserrat i han pogut visitar el tram en obres de la B40

La Cambra de Terrassa ha posat a disposició dels assistents la possibilitat d’anar al Teatre de la Passió d’Olesa en un autocar organitzat des de Terrassa. Però no només això, les 60 persones que han viatjat amb l’autocar han pogut fer un recorregut pel tram encara en obres de la B-40 entre Olesa i Viladecavalls. Una visita guiada amb tècnics del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, que han detallat l’estat actual i el progrés de les obres.

Els patrocinadors dels Premis Cambra 2022

Els Premis Cambra 2022 compten amb el patrocini de CaixaBank, Fragrance Science, Consorci de la Zona Franca, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Grupo Preving, Bidons Egara, Circutor, Direxis (GrupTG DX), Ekon, Eurofragrance, Lasenor, Masachs Naus Industrials, Sarsa Vallès, Anquor, Baldó i Associats Constructora, Cerezo, DSV, Heavy Movement, JPM – Inmuebles y Gestión 1993, La Sirena i Serafí Indústria Gràfica. Amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, Casamitjana, la Passió d’Olesa de Montserrat, Penina Grup, el RACC i Videocapsulas.com i amb Diari de Terrassa i Via Empresa com a Media Partners.

 

Descarregar la notícia

Contacte per a declaracions:

Albert Moreno, Comunicació Cambra de Terrassa: Telèfon: 678 754 207 – amoreno@cambraterrassa.org

Close Menu