Skip to main content

TRET DE SORTIDA AL PROGRAMA IMPULSA – DIGITAL, DE FORMACIÓ I MENTORIA PER A PERSONES EMPRENEDORES, QUE LIDEREN LA CAMBRA DE TERRASSA I LA CAMBRA DE GIRONA

 

Terrassa, 21 d’octubre de 2022. La Cambra de Terrassa i la Cambra de Girona han posat en marxa el Programa Impulsa – Digital, de formació i mentoria per a persones emprenedores, subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus.

En aquest programa, hi participen un total de 25 emprenedors i emprenedores, seleccionats per les dues cambres, que reben una formació integral sobre diferents aspectes d’interès per posar en marxa el seu negoci/projecte emprenedor de base digital.
El tret de sortida del Programa Impulsa – Digital va tenir lloc amb una tancada durant el primer cap de setmana d’octubre a una masia de Sant Hilari Sacalm, on els equips professionals de les Cambres de Terrassa i Girona varen aportar eines a aquests emprenedors i emprenedores per assolir l’èxit en els seus projectes en fase inicial.

Aquesta ha estat la primera d’un total de 18 sessions, que es desenvolupen durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Anna Pajaron, responsable d’emprenedoria i de projectes internacionals de la Cambra de Terrassa, ha fet una valoració positiva de l’inici d’Impulsa Digital: escolta les seves declaracions aquí.

.

Impulsa Digital és un programa de preacceleració que orienta els emprenedors i emprenedores al creixement mitjançant l’aplicació de la innovació, la tecnologia i els nous models de negoci digitals, a través d’una metodologia que inclou formació, mentoria i activitats de  networking. L’objectiu és que els projectes es puguin fer realitat i tinguin èxit a l’hora d’entrar al mercat, amb una del model de negoci previst i establint sinèrgies amb d’altres projectes emprenedors.

Impuls en l’adaptació i complementació dels serveis d’emprenedoria de la Cambra de Terrassa

La participació a Impulsa Digital forma part de la voluntat de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa de donar un impuls en l’oferta de serveis dedicats a l’emprenedoria i la consolidació de noves empreses. En aquest sentit, l’entitat ho prioritza com un dels eixos estratègics, ja que és cabdal per al futur del teixit empresarial de la demarcació de la Cambra.

Anna Pajaron ha remarcat aquesta voluntat de la Cambra d’ampliar els serveis dirigits a emprenedors i emprenedores: escolta les seves declaracions aquí.

 

Ens trobem actualment en un context de relleu generacional en moltes empreses del territori. Nous empresaris joves i amb empenta, sovint emprenedors i emprenedores de negocis de l’àmbit digital i/o tecnològic, que necessiten suport i assessorament per fer créixer i consolidar les seves empreses en un mercat molt competitiu. És per això que la Cambra de Terrassa acompanya aquest canvi generacional i reforça el seu servei dirigit als emprenedors i emprenedores

Close Menu