Skip to main content

Sostenibilitat i digitalització, eixos de la 7a Jornada d’Internacionalització de la Cambra de Comerç de Terrassa

 

La cita comptarà amb la conferència magistral a càrrec del director a Madrid
del Consell Europeu de Relacions Exteriors, Sr.José Ignacio Torreblanca

 

Terrassa, 29 de setembre 2023. – “Estratègies per a una internacionalització sostenible i digital” dona títol a la 7a Jornada d’Internacionalització, organitzada per la Cambra de Comerç de Terrassa que tindrà lloc, a la seu de la corporació, el pròxim 16 de novembre. La cita que, després de set edicions, s’ha consolidat com un referent per a les empreses amb vocació exportadora i els professionals del comerç internacional, comptarà amb referents de primera línia en matèria d’economia sostenible a l’entorn europeu. Entre ells, el periodista, politòleg i director de l’Oficina a Madrid del thing tank Consell Europeu de Relacions Exteriors (European Council on Foreign Relations, ECFR), Sr. José Ignacio Torreblanca,  qui oferirà la conferència inaugural titulada “Tecnologia, geopolítica i globalització”  

La jornada analitzarà els reptes de la indústria i la distribució actuals en ple desenvolupament dels objectius de l’Agenda 2030. Un escenari, ben diferent a anys enrere, on pren forma i s’imposa el concepte indústria km 0, que redueix les cadenes d’aprovisionament, d’acord amb la consecució dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS), per reduir la petjada de carboni, de l’agenda de les Nacions Unides. En aquest sentit, la jornada presentarà la taula rodona “Com transformar els models de negoci tradicionals per aconseguir una internacionalització sostenible i rendible”. 

Intel·ligència artificial (IA) i ODS 

Un altre aspecte especialment atractiu de la 7a Jornada d’Internacionalització són les tres sessions Experiental WorkShop. Cadascuna estarà conduïda per una persona experta i s’abordaran temes de primera línia com l’exportació i la IA, recomanacions per a les pimes en els objectius de sostenibilitat ODS, i el resum, en cinc punts, dels reptes actuals de l’empresa internacionalitzada.  

La jornada està especialment orientada a les empreses que tenen en l’exportació una de les bases importants del seu negoci. I, pel que fa als professionals del comerç exterior i comercial, la jornada els oferirà noves eines i contactes (networking) per a la millora de la seva gestió en matèria de comerç internacional empresarial. 

L’assistència a la 7a Jornada és gratuïta sota inscripció.

Inscripció oberta aquí

Close Menu