Skip to main content

El pròxim dimarts, dia 19 de setembre, de 9.30 a 11.30

Sessió informativa sobre les noves normatives mediambientals que afectaran el comerç internacional a partir d’octubre

Terrassa, 15 setembre 23 – La Cambra de Comerç de Terrassa oferirà, el dimarts, dia 19 de setembre, una sessió informativa sobre les afectacions a les activitats importadores i exportadores amb l’entrada en vigor, pròximament, de noves normatives mediambientals. Les noves normes són el CBAM, un mecanisme d’ajust fronterer del carboni a la UE, i  l’Impost del Plàstic d’Un Sol ús UK. La sessió, d’una durada de dues hores, anirà a càrrec del responsable de Serveis de Comerç Internacional de la Cambra de Comerç de Terrassa, Daniel González

Una vegada entri plenament en vigor, el CBAM obligarà els importadors de béns de la UE a comprar certificats equivalents al preu del carboni que haurien d’haver pagat, si els béns s’haguessin produït d’acord amb les normes de fixació de preus del carboni de la UE.
Pel que fa a l’Impost del Plàstic d’Un Sol Ús, el Govern britànic ha anunciat que, a partir de l’1 d’octubre de 2023, les empreses no podran subministrar, vendre ni oferir determinats articles de plàstic d’un sol ús al Regne Unit.

AGENDA:

Dia:      Dimarts, 19 de setembre, 2023
Hora:    9.30 a 11.30
Lloc:     Cambra de Comerç, Inústria i Serveis de Terrassa (Blasco de Garay, 08224 Terrassa)

Sessió gratuïta prèvia inscripció

 

 

Close Menu