Skip to main content

Adreçat a estudiants universitaris i de formació professional

La Cambra de Comerç de Terrassa organitza el primer Summer Bootcamp de competències emprenedores per a joves estudiants

És un programa subvencionat pel Fons Social Europeu, d’inscripció gratuïta

 

 

Terrassa, 20 de juny – Aprendre a treballar en equip, a liderar, a delegar, a parlar en públic o a dissenyar un business plan són exemples de les competències que adquiriran i milloraran els nois i les noies, estudiants universitaris i de formació professional que, el pròxim mes de juliol, participin en el Summer Entrepreneurship Bootcamp 2023 – EmpoderaT”, que organitza, per primera vegada, la  Cambra de Comerç de Terrassa.  Amb aquest programa, l’entitat fa una nova proposta en les iniciatives que desenvolupa en el foment de la nova emprenedoria, i per fer de la cultura emprenedora una visió accessible a tothom amb un projecte de negoci.  El Summer Bootcamp per a joves estudiants se celebrarà, a les instal·lacions de la Cambra Business & Working, del 10 al 14 de juliol, de  9 del matí a 6 de la tarda. El programa està subvencionat pel Fons Social Europeu i la inscripció és totalment gratuïta.

La Cambra de Comerç de Terrassa presenta aquest estiu el primer Summer Bootcamp, per al foment de l’emprenedoria orientat específicament a estudiants universitaris i de formació professional (obert també a públic estudiant de formació superior), d’entre 18 i 30 anys.  El programa proposa una immersió de 40 hores intensives, i també lúdiques, entorn de la metodologia i les competències emprenedores. Els estudiants s’endinsaran, amb diferents tallers i dinàmiques de joc, en el cercle emprenedor: des de la idea embrió fins al pla d’empresa i el llançament. Per participar en aquesta activitat no cal tenir experiència ni coneixements previs sobre l’emprenedoria.

Solucions a reptes mundials

Sota el lema “La gent jove canvia el món” s’orientaran les línies de treball a través de les quals els joves s’iniciaran en la dinàmica de l’emprenedoria. El primer pas serà la generació d’idees en quatre àmbits força actuals: green (sostenibilitat i medi ambient), social (per a la millora de vida de les persones i la igualtat), tech (tecnologia i innovació), i creative (talent creatiu). Organitzats en equips, els nois i les noies, amb les seves propostes de negoci, buscaran solucions a reptes mundials. Els participants experimentaran la metodologia emprenedora a través de la gamificació i avançaran, pas a pas, en aquest procés amb l’execució dels diferents tallers: repte, ideació, prototip, pla d’acció i llançament.

Aposta estratègica

“Summer Entrepreneurship Bootcamp 2023” ha estat dissenyat ad hoc per la Cambra de Comerç de Terrassa, dintre del programa EmpoderaT, finançat pel Fons Social Europeu a través de la Fundació Incyde, que fa possible la inscripció gratuïta al programa. El Bootcamp terrassenc és ara mateix una proposta totalment nova en l’àmbit cameral català.

La Cambra de Comerç de Terrassa és una de les cambres catalanes amb una major focalització i especialització en el foment de la nova emprenedoria. En aquest sentit,  ampliar el ventall de suports als nous emprenedors i les Start-up és una aposta estratègica i diferencial de l’entitat.  En aquests moments, qualsevol projecte o iniciativa emprenedora a la demarcació territorial de la Cambra de Terrassa pot trobar el suport necessari: des de l’idea i la constitució de l’empresa, fins al seu creixement. L’entitat ofereix els tallers EmpoderaT de sensibilització sobre emprenedoria per a tothom;  mentories personalitzades gratuïtes, el programa Acceleració per a Start up (Impulsa Digital) i el Coworking Digital.

La Cambra de Comerç de Terrassa fomenta l’emprenedoria amb una estratègia 360 graus que permet obrir el ventall d’actuació a qualsevol col·lectiu i persona que pugui emprendre.

Més informació i inscripcions:

Summer Entrepreneurship Bootcamp

Close Menu