Skip to main content

La CE fa una crida urgent perquè participin el nombre més gran d’iniciatives

LA COMISSIÓ EUROPEA DESTINA 164 MILIONS D’EUROS A START-UPS QUE PUGUIN APORTAR INNOVACIÓ AL TRACTAMENT O MONITORATGE DEL CORONAVIRUS COVID-19

El termini per accedir a les subvencions o aportacions de capital per desenvolupar els projectes finalitza el pròxim dimecres, 18 de març

La Cambra de Terrassa fa ressò de la convocatòria a les pimes i start-ups de la seva demarcació

Terrassa, 16 de març 2020. La Comissió Europea ha fet, aquest cap de setmana, una crida urgent perquè les start-ups i petites empreses amb tecnologies i innovacions que puguin ajudar al tractament, realització de proves o monitoratge de l’expansió del coronavirus COVID-19 es presentin a la pròxima ronda de finançament del Consell Europeu de la Innovació (EIC). Les empreses interessades han de presentar els seusprojectes de forma telemàtica a l’Accelerator EIC abans de les 17h del pròxim 18 de març (hora local de Brussel·les). Per a més informació, consultar en aquest enllaç al lloc web de la Comissió Europea.

La CE destina 164 milions d’euros a aquesta convocatòria, que inicialment no tenia prioritats temàtiques predefinides, però donada la situació actual a Europa, considerada per l’OMS com el centre de la pandèmia del COVID-19, els sol·licitants amb innovacions rellevants amb relació al Coronavirus rebran una especial atenció i la CE intentarà accelerar al màxim les concessions de subvencions i finançament combinats; o  facilitar-los al màxim l’accés a altres fonts de finançament.

El Consell Europeu de la Innovació ja ha donat suport a start-ups i pimes amb innovacions rellevants amb relació al Coronavirus com el projecte “EpiShuttle” per unitats d’aïllament especialitzades; el projecte “m-TAP” centrat en tecnologia de filtració per eliminar matèria viral; o el projecte “MBENT” que serveix per monitorar la mobilitat humana en el marc d’una epidèmia.

 Descarregar la notícia

Close Menu