Skip to main content

La Cambra de Comerç de Terrassa, present al Tria Futur’24 amb els programes per a persones desocupades i les beques
Erasmus per a Joves Emprenedors

 

Terrassa, 5 de març 2024 – La Cambra de Comerç de Terrassa serà present a la fira Tria Futur 2024, que organitza l’Ajuntament de Terrassa, i que se celebrarà els dies 6 i 7 de març al recinte Firal de Terrassa. L’entitat terrassenca serà present durant els dos dies en un estand i també celebrarà una sessió presencial, demà, dimecres, dia 6, de 10 a 11 del matí. La sessió estarà dedicada als programes de formació per a l’ocupació així com a l’Erasmus For Young Entrepreneurs (EYE) per a joves emprenedors.

Durant la sessió s’exposarà l’oferta formativa i el funcionament dels programes de la Cambra de Comerç de Terrassa en formació per a l’ocupació Programa PICE de Garantia Juvenil i Programa 45+. Aquests programes estan adreçats a diferents col·lectius d’edat, dels 16 al 29 anys en el cas del PICE i dels 45 als 60 anys, pel que fa al Programa 45+. En el decurs de l’any 2023, un total de 327 nois i noies es van formar a través del programa de Garantia Juvenil de l’entitat terrassenca i 246 persones van participar en el Programa 45 +.

El Programa Erasmus per a Joves Emprenedors (EYE) és un programa d’intercanvi empresarial finançat per la Unió Europea que ofereix als nous emprenedors l’oportunitat de realitzar una estada professional en un entorn empresarial consolidat a un país de la Unió Europea (UE). Les estades a l’estranger poden ser d’entre un i sis mesos. La Cambra de Terrassa coordina aquest programa des de fa quinze anys i durant l’exercici 2023 es van celebrar un total de140 intercanvis EYE.

Les persones interessades poden inscriure’s a la sessió aquí

 

Close Menu