Skip to main content

La Cambra inicia el quart trimestre de l’any incorporant a la seva oferta formativa les últimes tendències en màrqueting digital

LA CAMBRA DESPLEGA UNA NOVA OFERTA FORMATIVA ORIENTADA A LA IMPLEMENTACIÓ DE NOVES TECNOLOGIES DE MÀRQUETING DIGITAL

La Cambra desplega una nova oferta formativa orientada a la implementació de noves tecnologies de màrqueting digital

S’iniciarà el 9 d’octubre amb una sessió informativa sobre quines són les noves tecnologies que permeten major interacció (bots), personalització i gestió de dades i com contribueixen a reforçar els serveis web de les empreses

La Cambra incorpora a la seva oferta formativa el nou curs de Business Intelligence & Social Selling, de 70 hores de durada, especialitzat en el disseny de plans estratègics digitals per potenciar la marca online

Terrassa, 4 d’octubre de 2018. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa posarà en marxa una oferta formativa i informativa específica en màrqueting digital i les tecnologies d’última generació basades en sistemes conversacionals i de gestió de dades que, dotades d’intel·ligència artificial, caracteritzen el funcionament de llocs web en el nou entorn 4.0. Es tracta d’una oferta orientada específicament al col·lectiu empresarial que està dissenyada per apropar de forma molt pràctica i senzilla les noves tendències tecnològiques en aquest àmbit i oferir les claus per a la seva implementació.

L’oferta formativa especialitzada que s’iniciarà dins del quart trimestre de l’any està formada per tres cursos i una sessió informativa que, amb el títol de “Bots, xatbots, intel.ligència artificial, big data… et sona a xinès?”, tindrà lloc el dia 9 d’octubre. Montserrat Peñarroya, experta en Màrqueting Digital i directora de l’Institut Internacional per a la Investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement (3isic), impartirà aquesta sessió informativa que té com a objectiu informar,amb una perspectiva més global, de les característiques i avantatges de les noves tecnologies que, integrades en una estratègia de màrqueting digital, esdevenen clau en la gestió dels negocis i de com les empreses poden fer el procés de transició dels seus llocs web a l’entorn 4.0, caracteritzat per una major personalització i interactivitat, i beneficiar-se de les noves tecnologies de forma efectiva. Aquesta sessió és gratuïta i se celebrarà a les cinc de la tarda a la seu de la Cambra de Terrassa.

Per la seva part, el dia 13 de novembre s’iniciarà el nou curs de “Business Intelligence & Social Selling” que, amb una durada de 70 hores, està dirigit a directors de màrqueting i professionals d’aquest àmbit. També és adequat per directors comercials d’empreses en procés de digitalització, així com per a qualsevol emprenedor. Es tracta d’un curs d’especialització dissenyat per aprendre a definir un pla estratègic digital per potenciar el branding online mitjançant l’ús de tècniques d’anàlisi de dades i la definició estratègica en cada tècnica digital orientat a incrementar les vendes de l’empresa. El curs abordarà les noves tendències en màrqueting digital i les tècniques d’anàlisi que permeten conèixer la posició de l’empresa en el mercat i respecte a la competència, les tècniques del màrqueting de continguts i l’Inbound Màrqueting, el funcionament dels gestors de continguts i de les principals eines socials, les tècniques del Social Selling i la creació d’estratègies de vendes en Facebook, Twitter i LinkedIn, les tècniques del SEO i la publicitat per promoure el tràfic i l’atracció de visites a la web, el CRM i les eines de gestió de clients i els procediments de mesura i seguiment de resultats. El curs Business Intelligence & Social Selling, que finalitzarà el 26 de febrer de 2019, és una evolució del curs d’especialització de Màrqueting Digital que la Cambra de Terrassa va posar en marxa l’any 2011 i en el que hi han participat un total de 88 directius i comandaments intermedis des de la seva creació.

Així mateix, dues accions formatives amb format de tallers monogràfics, de 4 i 5 hores de durada, també s’iniciaran dins del quart trimestre de l’any. El dia 17 d’octubre tindrà lloc un curs que amb el títol de ”Transformació Digital”, està orientat a oferir les claus per fomentar un lideratge transformador i una cultura innovadora útils per adaptar-se als canvis tecnològics i les noves formes de treball. Així mateix, el dia 18 de desembre s’impartirà el curs “Internet Update” orientat a posar al dia sobre l’evolució i les novetats que ha incorporat Internet en el darrer any.

A part del curs d’especialització de Màrqueting Digital, la Cambra ha desenvolupat un total de 24 edicions d’onze cursos sobre aquesta temàtica: Internet Update, introducció al màrqueting digital, eines digitals per a emprenedors, aprèn a utilitzar Facebook per a empreses, WordPress, Facebook & Twitter, Google Analytics, LinkedIN, Google Adwords, e-mail màrqueting, un taller pràctic de creació de newsletters i butlletins i un altre de Youtube. Un total de 330 persones han participat en aquests cursos i tallers en l’àmbit del màrqueting digital.

Descarregar PDF.

Close Menu