Skip to main content

 Ambdues entitats reforcen la seva col·laboració amb la renovació del conveni formalitzat virtualment aquest matí

LA CAMBRA DE TERRASSA I CAIXABANK RENOVEN L’ACORD PER POTENCIAR LA INTERNACIONALITZACIÓ EMPRESARIAL

Terrassa, 6 de novembre de 2020. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i CaixaBank ratifiquen una sòlida trajectòria de col·laboració conjunta amb la renovació del conveni anual subscrit entre ambdues institucions per a  la promoció d’accions de divulgació, assessorament i promoció orientades a potenciar l’activitat internacional empresarial i l’emprenedoria. El conveni ha estat signat per el president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, i la directora del centre d’Institucions de CaixaBank a la direcció territorial de Barcelona, Carme Sabrí. Així mateix, l’acord s’ha ratificat amb la trobada virtual que ha tingut lloc avui entre els dos representants.

D’acord amb el conveni, les dues entitats promouen accions conjuntes orientades principalment a potenciar la internacionalització empresarial a la demarcació de Terrassa, a més a més de donar suport a les sessions de debat i reflexió empresarial, impulsades per l’entitat cameral així com jornades empresarials de caràcter tècnic o sectorial.

L’entitat financera, que manté una relació de cooperació estable amb la institució cameral en l’àmbit de la promoció empresarial, va ser patrocinador dels Premis Cambra, de la Jornada d’Internacionalització i de la Jornada d’Emprenedoria de l’any 2019. Enguany, també és patrocinador de la 5ena Jornada d´Internacionalització, titulada “Les empreses al món. Què ens espera en el nou ordre mundial?”, en la que Claudia Canals, Lead Economist de CaixaBank Research, presentarà la ponència “Perspectives econòmiques internacionals”.

En el marc de l’acord de col·laboració mútua, ambdues entitats es proposen també analitzar noves oportunitats d’establir sinèrgies en altres àmbits de naturalesa social i emprenedora que promou CaixaBank dins dels programes de Fundació “la Caixa”, Emprenedor XXI i MicroBank.

Descarregar la notícia

Close Menu