Skip to main content
Notícies Cambra

La Cambra de Terrassa formalitza el seu suport al Tribuna Sant Cugat Empresarial

Por 20 març, 2018gener 2nd, 2019No hi ha comentaris

La Cambra esdevé nou col·laborador oficial de l’esdeveniment després de la signatura d’un conveni entre la institució cameral i l’associació Sant Cugat Empresarial signat ahir 19 de març a la seu de la Cambra.

LA CAMBRA DE TERRASSA FORMALITZA EL SEU SUPORT AL TRIBUNA SANT CUGAT EMPRESARIAL

La Cambra de Terrassa formalitza el seu suport al Tribuna Sant Cugat Empresarial

Terrassa, 20 de març de 2018. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i Sant Cugat Empresarial van signar ahir al vespre un conveni pel qual la institució cameral formalitza la seva col·laboració en l’organització dels esdeveniments de Tribuna Sant Cugat Empresarial en qualitat de col·laborador oficial. L’acte de la signatura formal del conveni va tenir lloc en el marc de la reunió del Ple de la Cambra a càrrec de Marià Galí, president de la institució, i Joan Franquesa, president de l’associació Sant Cugat Empresarial.

Aquest conveni complementa i amplia el que ambdues institucions tenen subscrit des del mes de setembre de 2015 per promoure accions conjuntes de suport a l’emprenedoria, internacionalització i innovació empresarial, així com de promoció i foment del potencial econòmic i empresarial del territori del Vallès Occidental, per preservar la seva competitivitat i afavorir el seu creixement. Amb la signatura d’aquests convenis, la Cambra i l’associació santcugatenca doten d’un marc formal d’actuació a una col·laboració que mantenen des de fa molts anys per impulsar diferents projectes en pro de la defensa del teixit empresarial de Sant Cugat del Vallès i del conjunt de la demarcació.

Descarrega el PDF.

Close Menu