Skip to main content

La Cambra de Comerç de Terrassa rep la visita de l’alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez

 

L’estació de la “Llana”, la campanya de vals de comerç i la gestió de la corporació terrassenca  per a una incubadora d’alta tecnologia a la zona, temes abordats

Terrassa, 23 maig, 2024 – L’alcaldessa de Rubí, Il·lma. Sra.  Ana Maria Martínez, visitava ahir tarda, dimecres, 22 de maig, la Cambra de Comerç de Terrassa i mantenia una reunió amb el seu president, Sr. Ramón Talamàs, acompanyat pel vicepresident, Sr. Nacho Navarro, i el delegat de la Cambra a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat, Sr. Joan Franquesa. La trobada va comptar també, per part del consistori rubinenc,  amb el Sr. Juan Antonio Brustenga, regidor de Comerç, Civisme i Relacions Ciutadanes, i el Sr. Víctor García, regidor d’Ocupació, d’Educació i Empresa. Aquesta visita s’emmarca en les relacions institucionals de la Cambra de Comerç de Terrassa amb els municipis de la demarcació per analitzar la realitat, les perspectives i les potencialitats de l’activitat econòmica del municipi.

En aquesta ocasió, es va fer repàs de la darrera campanya de vals de comerç, “Rubí s’ho val”, que va emetre 17.000 vals de 10 €. Cal recordar que per l’efecte multiplicador, la campanya va representar una activitat comercial d’uns 800.000 €, amb una molt alta acceptació dels ciutadans, i dels més de 150 comerços i restauradors participants. Durant la reunió, es va començar a esbossar la campanya de vals d’enguany.

Altres temes tractats han estat les  mútues gestions en relació amb la sol·licitud d’una nova estació dels FFGG a Rubí, en el sector de la “Llana”. Aquesta infraestructura llargament reclamada permetria atendre la demanda de la població i dels nombrosos treballadors de la zona.

Incubadora d’alta tecnologia

Per part de la Cambra de Comerç de Terrassa s’ha exposat a l’alcaldessa de Rubí el treball que es duu a  terme des de la corporació, a través de la Fundación Incyde de les Cambres, per a la implantació d’una incubadora d’alta tecnologia industrial en la zona de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat . Aquest àmbit territorial de la Cambra de Comerç de Terrassa, integrat pels tres municipis, concentra una alta activitat empresarial que, segons la corporació, “requereix una atenció per a la seva constant actualització tecnològica”.  La Fundación Incyde, Institut cameral per a la creació i desenvolupament de l’empresa, gestiona i tramita els Fons Europeus de Desenvolupament Regional, FEDER, per les anteriors finalitats de foment de l’activitat econòmica. Justament, la reforma de la seu cameral inclou un espai digital finançat amb aquests fons.

Close Menu