Skip to main content

Celebrada ahir a la tarda, la tercera reunió dels membres del comitè executiu de la institució 

ELS MEMBRES DEL COMITÈ EXECUTIU DE LA CAMBRA DE TERRASSA REUNITS PER PRIMER COP, A LA SEU D’UNA EMPRESA DE LA DEMARCACIÓ

Durant la reunió del Comitè Executiu, Marta Torrents i Fenoy va comunicar que, avui, deixa el càrrec de Secretaria General de la Cambra de Terrassa per emprendre un nou projecte professional

 La reunió va ser celebrada, ahir a la tarda, a la seu de l’empresa Decopak Europ SL, de Rubí

Terrassa, 18 de setembre de 2019. Ahir a la tarda, va dur-se a terme la reunió dels empresaris que formen part del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa. La tercera celebrada després de la seva constitució formal, el passat dia 13 de juny. La reunió ha tingut lloc a l’empresa Decopak Europ, S.L., situada a la ciutat de Rubí. A partir d’ara, la Cambra de Terrassa preveu realitzar les properes reunions dels membres del Comitè Executiu, de manera rotativa, a la seu d’empreses pertinents a la demarcació, amb la voluntat de donar a conèixer la institució d’una manera més directe i visitar les empreses del territori.

Recordar que, des de l’inici formal del nou mandat, el comitè executiu s’ha reunit en dues ocasions, els dies 2 i 16 de juliol, en el marc de les quals s’han abordat les funcions de cada un dels seus membres. El comitè executiu de la Cambra està format per les persones següents: Ramon Talamàs i Jofresa (president), Santiago Sabatés i Mas (vicepresident 1r), Juan Ignacio Navarro i Villanueva (vicepresident 2n), Natàlia Cugueró i  Escofet (vicepresident 3r),  Emili Pablos i Prunera (tresorer),  Emilià Lázaro i Gomà (Vocal), Fanny Novell i Ramos (vocal), Pere Rodríguez i Carbó (vocal), Jordi Rodríguez i Ripollès (vocal), Jordi Roset i Chaler (vocal), Miquel Serracanta i Domènech (vocal), i Albert Ventura i Mallofré (vocal).

Marta Torrents i Fenoy, deixa el càrrec de la Secretaria General de la institució, per emprendre un nou projecte professional

Durant la reunió del Comitè Executiu, Marta Torrents va comunicar que, a partir d’avui, dia 18 de setembre, deixa el càrrec de Secretaria General de la Cambra de Terrassa, tasca que ha exercit des de l’any 2004. Aquesta decisió, que ha estat per voluntat pròpia, obre un període de transició en què la institució comptarà amb l’assessorament i suport de la pròpia Marta Torrents.

Al respecte, els membres del Comitè Executiu manifesten el seu agraïment a Marta Torrents, pel seu compromís amb l’entitat cameral en la realització de la seva tasca durant la seva trajectòria professional dins la institució, alhora que per la seva alta implicació en impulsar i consolidar la Cambra de Terrassa, com a entitat de representació econòmica i de serveis empresarials a la demarcació.

Marta Torrents va incorporar-se a la Cambra l’any 2003, dirigint l’àmbit d’assessorament jurídic i gestionant, tan interna com externament, totes les qüestions legals de l’entitat, així com dels seus serveis. Càrrec que ha seguit desenvolupant, paral·lelament, d’ençà que, un any després, assolí la Secretaria General de la institució.  Sota aquesta responsabilitat, ha vetllat per la legalitat dels acords i de les activitats de l’entitat, dirigint, impulsant i coordinant l’actuació de la Cambra i l’assessoria jurídica de l’entitat amb la finalitat de garantir les obligacions legals i prestant serveis directes d’assessorament jurídic internacional i formacions a les empreses.

Marta Torrents és llicenciada en Dret, en Ciències del treball, representant duanera i ha cursat Màster de Fiscalitat Internacional, els postgraus de representació duanera i OEA, Introducció del professional al món de l’empresa i Programa de Perfeccionament Directiu. PDD per IESE, així com diferents cursos especialitzats en gestió fiscal, protecció de dades, arbitratge i dret europeu. Compta amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit d’assessorament jurídic empresarial (mercantil, internacional, duaner, contractació i civil) i, tanmateix, també participa i col·labora, habitualment, en diferents projectes internacionals. En aquesta nova etapa, iniciarà un nou projecte professional, com a advocada especialitzada en l’àmbit jurídic internacional principalment, en matèries mercantils internacionals, fiscals-tributàries i duaneres.

 

Segueix llegint la notícia (PDF).

Close Menu