Skip to main content

EL PASSAT DIVENDRES, LA CAMBRA DE TERRASSA I LA UTE FUPAR-PRODIS, LA QUAL GESTIONA L’ALBERG VALLPARADÍS, VAN LLIURAR ELS DIPLOMES ALS JOVES PARTICIPANTS EN EL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL 2020

L’acte, que va tenir lloc a l’Auditori de Terrassa, va comptar amb la benvinguda i presentació de l’entrega de diplomes a càrrec del president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs i del gerent de la UTE FUPAR-PRODIS, Marc Labòria. El director de l’Alberg Vallparadís, Ivan Serra, va realitzar-ne la cloenda

Paral·lelament, la Cambra continua amb el desenvolupament del programa de Garantia Juvenil (PICE), en el marc del qual, avui, s’ha començat un nou itinerari formatiu en què els joves podran obtenir les Certificacions oficials i homologades de Pilot de Drons STS, Radiofonista, així com una certificació pròpia en Disseny d’Operacions

Així mateix, a finals de maig està previst que comenci una nova edició de la formació d’Auxiliar de magatzems i, de cara al segon semestre, s’oferiran formacions en els àmbits tecnològic, mediambiental i logístic

Terrassa, 3 de maig de 2021. El passat divendres 30 d’abril, es va dur a terme l’acte de lliurament de diplomes als joves participants en el Programa de Garantia Juvenil (PICE) de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, de les formacions realitzades durant el 2020, en col·laboració amb la UTE Fupar-Prodis, la qual gestiona l’Alberg Vallparadís.

L’esdeveniment, en què van ser convocats una cinquantena de joves acompanyats de les seves famílies i que va ser organitzar seguint les mesures de seguretat pertinents, va comptar amb la presentació i benvinguda de Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrassa i Marc Labòria, gerent de la UTE FUPAR-PRODIS. Ivan Serra, el director de l’Alberg de Vallparadís, en va realitzar la cloenda.

Durant l’any passat i malgrat l’estat d’alarma, aquesta col·laboració va permetre la realització de dos itineraris de formació online en Auxiliar de Recepció i de dos itineraris de formació presencial en Auxiliar de Serveis d’Allotjament Turístics i Auxiliar d’informació de la ciutat i l’entorn de Terrassa. La previsió és que aquesta col·laboració pugui tenir continuïtat en el temps de manera que els joves usuaris d’aquestes entitats puguin veure’s beneficiats d’una formació en el marc de la Garantia Juvenil.

Paral·lelament, la Cambra continua amb el desenvolupament del programa de Garantia Juvenil (PICE), en el marc del qual, avui, s’ha començat un nou itinerari formatiu en què els joves podran obtenir les Certificacions oficials i homologades de “Pilot de Drons STS, radiofonista”, així com una certificació pròpia en “Disseny d’operacions”.

Així mateix, a finals de maig està previst que comenci una nova edició de la formació d’Auxiliar de magatzems amb la possibilitat d’obtenir el carnet de conducció de carretons (transpalet manual i elèctrica, apilador, carretó frontal i retràctil, i plataforma elevadora per al moviment de persones) i, de cara al segon semestre, s’oferiran formacions en els àmbits tecnològic, mediambiental i logístic.

El programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Terrassa

El Programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Terrassa és un programa d’orientació i integració laboral i educativa per a joves d’entre 16 i 29 anys que han decidit integrar-se al món laboral i/o educatiu. En aquest poden participar tant els joves sense estudis, ni experiència laboral, com aquells que tenen titulació i experiència, però no tenen feina.

El programa també està adreçat a aquelles empreses interessades en contractar joves professionals formats dins d’aquest programa i que alhora podran accedir a les ajudes de la Cambra de Terrassa (per valor de 4.950 euros cada una) per a la contractació d’aquests, sempre que el contracte sigui per una durada mínima de sis mesos i en jornada completa.

El Pla de Capacitació del Programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Terrassa forma part del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) que, dissenyat i executat per les Cambres de Comerç, s’integra en el conjunt d’accions del Sistema de Garantia Juvenil promogut pel Ministeri de Treball i Seguretat Social i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Descarregar la notícia

Close Menu